Miért törölnek önkényes módon bizonyos kérdéseket,
hozzászólásokat? És nyom nélkül? A számozás is
elcsúszik?
Figyelt kérdés
Nekem eddig nagyon úgy tűnik, hogy önkényes módon bírálva törölnek bizonyos kérdéseket, válaszokat. Legalább lenne valami nyoma ennek, hogy töröltek egy hozzászólást például, ha már indoklás nincs.
Van egyáltalán pontos szabályzat, amit elvileg, állítólag követni kellene? Mert eddig nem úgy vettem észre.
Az is rettentően zavaró, hogy mivel nyom nélkül eltűnik a hozzászólás, ezért elcsúszik a válaszok számozása. A legtöbb ember pedig úgy reagál másokra amikor válaszol, hogy számozás szerint. Tehát ha csak 1 kommentet is törölnek, akkor borul az egész, és átláthatatlanná válik.
30: írtam, hogy a facebook esetén más szabályok vannak, és direkt oda írtam, hogy a saját tárhelyemen lévő saját blogomban lévő képről beszélek. Te elolvasod amit írok vagy csak fröcsögsz? Igen, tudjuk a facebook esetén mások a felhasználási szabályok. De ha nem a facebookra teszem, hanem a saját tárhelyemen, a saját blogomban onnan nem vehet át senki semmit.
2023. okt. 16. 21:31
32/61 anonim válasza:
31. Ha nyilvános, akkor igen. Főleg, ha a linket rakom csak be, és nem fizetős.
2023. okt. 16. 21:39
33/61 anonim válasza:
De itt nem a linkről volt szó ember. Hanem a tartalom (kép) átvételéről. Linket be lehet tenni azzal nincs baj. De egy képet, meg hosszabb szöveget nem vehetsz át. És ez független, hogy fizetős vagy sem.
2023. okt. 16. 21:42
34/61 anonim válasza:
33. De az ugyan az. Pl.: Itt ez az X. Látod? Ez ugyan az, mintha azt mondanám, hogy ha ide kattintasz: ÉS MOST ITT A LINK, láthatod az X-et.
De pl. haverom egyik cikkében, ott a sok fotó, meg link, de ott meg a YT. törölte a saját videóját.
2023. okt. 16. 21:47
35/61 anonim válasza:
#34: Mert link esetén a kép ott van az ő oldalán, az ő oldalát kell megnyitni ahhoz, hogy lássuk a képet. Ott lehetnek még más információk is, és tudjuk, hogy az a kép onnan származik.
2023. okt. 18. 18:11
36/61 anonim válasza:
Nekem is volt hogy törölték és írtam nekik egy levelet hogy szerintem teljesen jól fogalmaztam pontosan mi a baj erre annyit kaptam hogy szabályzatot szegtem amin nagyon meglepődtem és átolvastam alaposan a szabályzatot is de semmi hasonlót sem találtam így irtam megint hogy mondják már el pontosan melyik pontját hágtam át mert egyszerűen nem találok hasonlót sem.... Erre már nem érkezett válasz
Úgyhogy igen, önkényesen is törölnek kérdéseket csak úgy van moderátor aki gondol egyett hogy ez vagy az nem tetszik neki és törli hiába nem sért semmit
2023. okt. 19. 13:00
37/61 anonim válasza:
Mi volt a kérdés? Sokszor ki szokott utólag derülni, hogy végül mégis csak sértett valamilyen pontot, amit a kérdező nem hajlandó elismerni.
2023. okt. 19. 13:03
38/61 anonim válasza:
Nagyok sok másik kérdés is papiron sértene szabályzatot és ugyanúgy törölhető lehetne. Ellenben legtöbbször maradni szokott még 1-1 jelentés esetén is. Én ezt manapság inkább úgy látom, hogy amire a legtöbb felháborodott jelentés érkezik, az lesz sokkal inkább törölve. Aztán nyilván van emberi oldal is, épp melyik modihoz fut be a request. Nyilván ők se robotok hanem különböző emberek, különböző értékítélettel.
2023. okt. 19. 13:22
39/61 anonim válasza:
Írtam ide kommentet hogy nekem is önkényesen, szabályzat sertése nélkül törölték csomó mindenem de egyből törölve lett innen is :(
2023. okt. 19. 20:29
40/61 anonim válasza:
Mert így a semmiből bedobva egy alá nem támasztott komment nem több, mint rágalmazás. 13:00-kor írt válaszoló sem hajlandó elmondani hogy mi az állítólagos jogtalan törlés szövege, mert lehet kiderülne, hogy nincs igaza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!