Sokan miért az Egyéb kategóriában írják ki a kérdést szerintetek, amikor lenne megfelelő?
Szerintem felesleges ezen pattogni meg jelenteni őket
Az egyéb kategória arra van, hogy az emberek a mindenes kérdéseket ide rakják
Lehet,hogy amit te be tudsz határolni egy kategóriába,addig a másik nem
Vegyünk egy példát, amit mostanában többször láttam.
Itt az egyéb kérdésekben több, autókkal kapcsolatos kérdés jött velem szemben mostanában...holott van Autók kategória, ahol valószínűleg előbb kapna és pontosabb választ a kérdésére, mint itt az ömlesztett mindenféle kérdések között.
Ha valaki mondjuk a megfelelő kategóriákba írja az oda való kérdését, akkor előbb kap rá érdemi választ, mert mert nem biztos hogy azok a válaszolók olvasgatják az Egyéb kategóriát.
Ha valaki pl. az Ételek kategóriába ír mondjuk egy kaja elkészítésével kapcsolatban, akkor lehet hogy én szakácsként előbb adok rá neki hasznos választ, mintha beírja ide az Egyéb-be.
Mert ennyiből nem kellenének kategóriák, hanem mindenki 1 helyre beírná a kérdését, aztán lehet csemegézni közülük.
#7 Erről van szó. Van itt egy rakás autós, mobilos, számítógépes, jogi, stb. kérdés, szerintem nem olyan nehéz megtalálni a megfelelő kategóriát, főleg pár hónap/év/évtized... gyakorizás után.
#6 Valóban nem kell, nem is jelentem mindet, de szeretem a rendet, és azt nem, ha tele van szemetelve az Egyéb nem idevaló kérdésekkel. Megvan a véleményem az ilyen kérdezőkről is.
Simán megtörtént velem, hogy egy kategóriában olvasgattam a kérdéseket és véletlenül nem vettem észre, hogy pont ezért automatikusan ugyanoda bekategorizálta a kérdésemet. Tettem már fel így pl diétáról vagy receptekről stóló kérdést az emberek kategóriába, vagy a család kategóriába egeszsegről szóló kérdést.
A jelentésről meg annyit, hogy én általaban csak kétfélét jelentek. Ha valaki a durván 18 karikás kérdést teszi a kiskorúak számára is hivatalosan latogatható topikba vagy a kérdés tényleg érdekes és tudom, hogy más kategóriaban több válasz érkezbe. Nem fontos ezen hergelni magam, komolyabb dolgok is vannak az eletben, inkabb arra koncentrálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!