Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem jegyzi meg az oldal...

Miért nem jegyzi meg az oldal az új jelszavam?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem a jelszavam, kértem újat, de azzal sem enged be. Csak úgy tudok belépni, ha új jelszót kérek. Beírom, azt írja, hogy elmentette, de legközelebb már megint nem enged be vele. Ennek mi lehet az oka?

nov. 27. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Speciális karakter van a jelszóban, amit nem fogad el az oldal vagy túl hosszú a jelszó. Mindkettő problémával találkoztam már.
nov. 27. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Az oldal vagy a böngésző?
nov. 27. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Az oldal soha nem jegyzi meg a jelszavad, pont ez a lényege.

A böngésződ jegyzi meg, de valami probléma van vele.

tegnapelőtt 12:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok belépni az új jelszóval. Azt írja belépéskor, hogy a jelszó nem megfelelő. Nincs benne speciális karakter. Most is csak úgy tudtam belépni, hogy az elfelejtett jelszó linkre kattintottam.
tegnapelőtt 15:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Elmented az új jelszavakat?
tegnapelőtt 15:16
 6/10 A kérdező kommentje:
#5: Nem mentem el, de ennek nincs jelentősége. A gyakorikérdések oldal nem fogadja el az új jelszót. És az sem opció hogy elrontom, mert megváltoztatom és ha rögtön kilépek, akkor három másodperc múlva, amikor újra be akarok lépni már nem fogadja el ugyanazt a jelszót.
tegnapelőtt 15:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor mentsd el, hátha úgy elfogadja.
tegnapelőtt 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Pedig oka van annak, hogy nem enged be.

Ha speciális karakter nem lehet (azaz a jelszó csak az ABC betűiből és számokból áll), akkor talán a jelszó túl hosszú. Találkoztam már olyan oldallal, ami nem tudott kezelni 16-20 karakternél hosszabb jelszavakat. Elfogadta, de nem tudtam vele belépni utána. Próbálkozz meg egy rövid jelszóval, ha azzal beenged, akkor tudod, hogy az a probléma. Ha azzal sem enged be, akkor valami más lesz a hiba oka.

A többiek arra gyanakodnak, hogy a böngészőben még a régi jelszó van benne és az automatikus kitöltés azt írja be.

Esetleg még arra tudok gondolni, hogy a jelszó megváltoztatását vissza kell igazolni egy emailes linken és csak utána fog élni. Nem tudom ezen az oldalon hogyan megy ez, nem változtattam még jelszót.

tegnapelőtt 15:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem hosszú és speciális karakterek sincsenek benne.
tegnapelőtt 17:08
 10/10 anonim ***** válasza:
A többi említett dolgot is leellenőrizted? Ha igen, akkor sajnos nem tudunk segíteni. Az oldal alján ott van az email cím az üzemeltetőkhöz.
tegnapelőtt 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!