Itt már az is elég egy kérdés törléséhez, hogy a mo...k ízlésvilágába nem fér bele?
Figyelt kérdés
Nagyon szomorú :(2021. ápr. 3. 18:35
1/6 anonim válasza:
Igen.
Amugy tenyek nelkul vadaskodni eleg ostoba dologbak tunik.
2/6 anonim válasza:
Ki szabad írni a moderátor szót. Attól, hogy kipontozod, még ugyanúgy arra kérdezel rá, senki nem olyan hülye - ők sem -, hogy ne értse mit akarsz kifejezni.
Nem lehet mégis, hogy csak simán szabályt sértett a kérdésed?
3/6 anonim válasza:
A kérdés az, MI sértette az ízlésvilágukat! Ugyanis a legvalószínübb, hogy ettöl függetlenül szabáysértő is volt.
5/6 anonim válasza:
namivan? megin' beszántottak néhány kérdést az ezotériában?
brühühühüüü.....
6/6 anonim válasza:
Nekem is volt kérdésem amit töröltek, de fogalmam sincs miért. :/ (a GTA V benchmark-ról kérdeztem) tehát nem tudom mi lehetett ebben a szabály sértő. Kiírtam még egyszer ugyan azt és azt már nem törölték érdeke néha ez. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!