Van olyan zenekar, amit szerinted mindenki szeret (hozzád hasonló ízlésvilágú emberek), de te nem bírod elviselni?
Én is rockot hallgatok inkább, és a Nickelback valóban érdekes kérdés.
De amit nem bírok, az a Tankcsapda. Egyszerűen értelmetlen számomra a dalszöveg.
Persze! Nagy rocker/metalhead vagyok, de van egy jó pár együttes, amit nem bírok elviselni.
Metallica (mert az új számaik kritikán aluliak, a régieket pedig ósdinak tartom)
Megadeth (Dave Mustaine hangja borzalmasan irritáló, amúgy ugyanazért is, mint a Metallicát)
Anthrax (egyszerűen csak a Big 4 leggyengébbb tagja)
Beatles (nem értem a nagy hype-ot, nekem ez túl régi)
Rolling Stones (ugyanazért, mint a Beatles) Queen-t is ugyanezen okok miatt nem kedvelem.
Guns'n'Roses (Axl egy oltári nagy $eggfej, a hangja pedig köröm a táblán)
Nirvana (ez is csak egy túlértékelt sz@r a szememben)
Red Hot Chili Peppers (ez csak úgy szär, ahogy van)
Ghost (túlértékelt f..oshalmaz, komolyan, lefordított keresztek meg sátánista imázs, erre meg elkezdenek szépen énekelni, köszönöm, ebből nem kérek)
Új Slipknot (nem értem, miért mentek el ebbe a lágy nye-nye-nye irányba; tök jól kezdték karrierjüket, aztán egy mainstream popszemétbe mentek át).
Nagyjából ennyi. Na most én nem minden rockegyüttest szeretek, de ezek a fő együttesek, amelyekkel ki lehet üldözni a világból. Korábban az AC/DC, az Iron Maiden és a Sabaton is ebbe a kategóriába tartoztak, de őket megszerettem az évek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!