Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit szólnátok, ha a Gyakorikér...

Mit szólnátok, ha a Gyakorikérdéseken mindenki magának állíthatná be a tetszőleges dizájnt, színt ?

Figyelt kérdés

Most van ez a kékes alapszín, én örülnék, ha lehetne választani, milyen legyen az oldal alapszíne és mindenki egyénileg ezt kiválaszthatná.

Legyen piros, zöld, citromsárga, narancs, rózsaszín, barna, lila és ezek közül a színek közül tetszőlegesen lehessen választani.

Vagy esetleg lehetne feltuningolni úgy, hogy mondjuk csillagos a háttér, vagy hóesés van a háttérben és valami dallamot is be lehetne állítani, ami folyamatosan szólna.

2021. febr. 19. 23:43
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

26-27: Én is látom, hogy sok probléma van ezen az oldalon, de én írtam ki régebben kérdéseket a gyülölködők szabályozásával, meg a trágár tartalmakkal kapcsolatban, több kérdést is.

Most úgy írjátok ezeket a dolgokat, mintha én nem lennék tisztában ezekkel.

2021. febr. 20. 12:58
 32/36 A kérdező kommentje:

30: " Nem tudom hány éves vagy, én 40, és nem érdekelnek a nyuszikák meg a pink háttér egy ilyen oldalon!"

Rendben, akkor te maradnál a hagyományos beállításoknál. Mondom, opcionálisan lenne választható.

2021. febr. 20. 13:00
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

29 természetesen nem azt hasonlítottam trollkodáshoz hogy kiírtad ezt a kérdést, ami önmagában teljesen oké.

Hanem azt hogy látványosan nem akarod megérteni azt amit eddig többen írtunk. Hogy ezen a külcsín felpimpelése nem segítene.

De mondom, biztos lesznek majd olyan válaszolók akik szeretnék, és akkor majd velük összefoghattok és kérhetitek.

2021. febr. 20. 13:19
 34/36 anonim ***** válasza:
97%

"Figyeljetek, ti bemennétek egy ronda, otromba kinézetű házba ?"

Erre mindjárt visszatérek, de előbb...

"Ugye, hogy nem."

Ne akarj helyettem válaszolni! Nem tudod, mit gondolok. Ne találgass, és főleg ne adj butaságokat a számba.

Szóval... Ha tudom, hogy nekem az omladozó MÁV Kórház I-es épületben van dolgom (egyszer majd nézd meg, ha arra jársz), bemegyek gond nélkül, és elintézem a dolgomat. Mert nem megvenni akarom, nem gyönyörködni akarok benne, hanem ott van dolgom. Teljesen irreleváns, hogyan néz ki.

"Ha a külső kinézet szépen meg lenne csinálva, akkor abba a " házba" lehet több ember menne be szívesen."

Már ne is haragudj, de ha te látsz egy szép házat, bemész? Minek? Körülnézni, hogyan élnek ott az emberek? Bámészkodni? Nem értelek. Van ott dolgod? És ha van, de penészes a fal, nem mész be elintézni a dolgodat?

"Nem kell itt óriási dolgokra gondolni [...] de ez NEM LENNE KÖTELEZŐ!, CSUPÁN OPCIÓ !!"

Kiabálni sem kell. Az a baj, hogy attól függetlenül, hogy én igénybe akarom-e venni az opciót vagy nem, azt le kell programozni, tesztelni kell, aztán hibákat javítani, aztán megint tesztelni, megint hibákat javítani és megint tesztelni, aztán széles körben tesztelni, más oprendszereken is, átírni a mobilos verzióra is, ott is tesztelni, megint hibát javítani, tovább tesztelni, javítani...

Ez rengeteg idő, rengeteg munka. És a rengeteg munka az bizony rengeteg pénz is. Rengeteg pénz az üzemeltetőnek, akinek gyakorlatilag semmi többletbevétele ebből nem származik.

2021. febr. 20. 13:23
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Csak megjegyzésként írom:

A linkelt témákat a "Install style as userscript"-ra kattintva TamperMonkey-el is lehet használni.

2021. febr. 21. 16:48
 36/36 anonim ***** válasza:
Én is örülnék ennek a változtatásnak.
2022. ápr. 22. 07:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!