Mit szólnátok, ha a Gyakorikérdéseken mindenki magának állíthatná be a tetszőleges dizájnt, színt ?
Most van ez a kékes alapszín, én örülnék, ha lehetne választani, milyen legyen az oldal alapszíne és mindenki egyénileg ezt kiválaszthatná.
Legyen piros, zöld, citromsárga, narancs, rózsaszín, barna, lila és ezek közül a színek közül tetszőlegesen lehessen választani.
Vagy esetleg lehetne feltuningolni úgy, hogy mondjuk csillagos a háttér, vagy hóesés van a háttérben és valami dallamot is be lehetne állítani, ami folyamatosan szólna.
Én speciel pont leszarom a dizájnt.
Ezer sebből vérzik az oldal, egy tucat sokkal fontosabb dolog lenne amit meg kéne oldani, hogy egyáltalán kulturáltan, civilizáltan használható legyen.
12: Azért a dizájn is fontos, ez a kérdés most kifejezetten erről szól. Tettem fel más kérdést is már az oldallal kapcsolatban.
Könyvet is a borítója alapján ítélnek meg.
"Könyvet is a borítója alapján ítélnek meg."
Aki ezt teszi, az meg is érdemli.
Hát hogyne. Pont azért jönnek az emberek egy weboldalra a konkurenciától, mert szebb a dizájn.
Ja, hogy nincs konkurencia? Akkor?
Ha valakinek egy ilyen jellegű oldalon van dolga, a legótvarabb dizájn mellett is fel fogja tenni a kérdését.
Ha valaki trollkodni jár ide, vagy önigazolást keresni, annak megiontcsak tökmindegy a dizájn.
Akkor ki lenne a célközönség a szebb dizájn esetén?
Az, aki sosem hallott az oldalról és nem is érdekli? Logikus.
16: Kiforgatod a szavaimat ! Most egy picit szebb és választható dizájnt csinálni miért lenne olyan nagy dolog ???
Nyilván vannak problémák az oldalon, de legalább a körítést tegyük rendbe !
12: " Ezer sebből vérzik az oldal, egy tucat sokkal fontosabb dolog lenne amit meg kéne oldani, hogy egyáltalán kulturáltan, civilizáltan használható legyen. "
És én írtam is már kérdésben javaslatokat ezzel kapcsolatban, hogy pl a gyűlölkődő, őrjöngő trollokat keményebben szankcionálják.
Illetve kérdeztem a többiektől, hogy milyen új témák kellenének. Most a dizájnon van a sor. Ennyi....
Nem értem, miért vagy ennyire megzakkanva a válaszomtól.
Kérdezted a véleményünket, én elmondtam az enyémet: szerintem felesleges lenne. Még meg is indokoltam, mert rákérdeztél.
Minek magyarázkodjak még? Nem értem innentől, miért nem elégszel meg a válaszommal.
Miért akarsz engem meggyőzni arról, hogy neked van igazad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!