Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit szólnátok, ha a Gyakorikér...

Mit szólnátok, ha a Gyakorikérdéseken mindenki magának állíthatná be a tetszőleges dizájnt, színt ?

Figyelt kérdés

Most van ez a kékes alapszín, én örülnék, ha lehetne választani, milyen legyen az oldal alapszíne és mindenki egyénileg ezt kiválaszthatná.

Legyen piros, zöld, citromsárga, narancs, rózsaszín, barna, lila és ezek közül a színek közül tetszőlegesen lehessen választani.

Vagy esetleg lehetne feltuningolni úgy, hogy mondjuk csillagos a háttér, vagy hóesés van a háttérben és valami dallamot is be lehetne állítani, ami folyamatosan szólna.

2021. febr. 19. 23:43
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Így jobban megnézve amúgy a #6-os által linkelt utolsó képen az én első témám van. :D
2021. febr. 20. 11:08
 12/36 anonim ***** válasza:
88%

Én speciel pont leszarom a dizájnt.

Ezer sebből vérzik az oldal, egy tucat sokkal fontosabb dolog lenne amit meg kéne oldani, hogy egyáltalán kulturáltan, civilizáltan használható legyen.

2021. febr. 20. 11:26
 13/36 A kérdező kommentje:

12: Azért a dizájn is fontos, ez a kérdés most kifejezetten erről szól. Tettem fel más kérdést is már az oldallal kapcsolatban.

Könyvet is a borítója alapján ítélnek meg.

2021. febr. 20. 11:33
 14/36 anonim ***** válasza:
87%

"Könyvet is a borítója alapján ítélnek meg."

Aki ezt teszi, az meg is érdemli.

2021. febr. 20. 11:35
 15/36 A kérdező kommentje:
Fullos dizájnnal növekedne a látogatók száma.
2021. febr. 20. 11:37
 16/36 anonim ***** válasza:
89%

Hát hogyne. Pont azért jönnek az emberek egy weboldalra a konkurenciától, mert szebb a dizájn.

Ja, hogy nincs konkurencia? Akkor?

Ha valakinek egy ilyen jellegű oldalon van dolga, a legótvarabb dizájn mellett is fel fogja tenni a kérdését.

Ha valaki trollkodni jár ide, vagy önigazolást keresni, annak megiontcsak tökmindegy a dizájn.

Akkor ki lenne a célközönség a szebb dizájn esetén?

Az, aki sosem hallott az oldalról és nem is érdekli? Logikus.

2021. febr. 20. 11:42
 17/36 A kérdező kommentje:

16: Kiforgatod a szavaimat ! Most egy picit szebb és választható dizájnt csinálni miért lenne olyan nagy dolog ???

Nyilván vannak problémák az oldalon, de legalább a körítést tegyük rendbe !

2021. febr. 20. 11:49
 18/36 A kérdező kommentje:

12: " Ezer sebből vérzik az oldal, egy tucat sokkal fontosabb dolog lenne amit meg kéne oldani, hogy egyáltalán kulturáltan, civilizáltan használható legyen. "

És én írtam is már kérdésben javaslatokat ezzel kapcsolatban, hogy pl a gyűlölkődő, őrjöngő trollokat keményebben szankcionálják.

Illetve kérdeztem a többiektől, hogy milyen új témák kellenének. Most a dizájnon van a sor. Ennyi....

2021. febr. 20. 11:57
 19/36 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem, miért vagy ennyire megzakkanva a válaszomtól.

Kérdezted a véleményünket, én elmondtam az enyémet: szerintem felesleges lenne. Még meg is indokoltam, mert rákérdeztél.

Minek magyarázkodjak még? Nem értem innentől, miért nem elégszel meg a válaszommal.

Miért akarsz engem meggyőzni arról, hogy neked van igazad?

2021. febr. 20. 12:00
 20/36 A kérdező kommentje:
19: Mert utálom, ha teszek egy pozitív javaslatot és azt kiforgatják, meg belekötnek mindenhogy. Én pont szeretném, hogy szebb és jobb legyen ez az oldal, nem tudom, miért kell így nekem esni...
2021. febr. 20. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!