A Gyakorin szerintetek milyen új témakörökre lenne igény, melyeknek örülnétek ? Melyik topik az, amit lehetne törölni, mert teljesen felesleges ?
Első, elvileg erre lenne a Humor, csak sokan azt hiszik, minden kategória az.
Szerintem az Ezotéria és Vallás témaköröket össze kéne vonni, ugyanúgy a Családot az Emberekkel.
Ami nekem fura az ünnepeknél, Valentinnap van, Halloween nincs. Illetve, az Önismereti kérdéseket szerintem másik csoportba kéne tenni. A Designon nem kell változtatni, az tavaly már megvolt.
Az Önismereti kérdéseket lehet, hogy én is áttenném az Emberek kategóriába.
Ha rajtam múlna, létrehoznék egy rovatot "Dühöngő" vagy "Trollrovat" néven is, ahová bármilyen ostoba trollkérdést- és választ ki lehetne írni és onnan a moderátorok nem törölnének soha semmit, viszont minden kérdés csak egy hétig maradhatna meg a válaszokkal együtt. :D
Ha lenne egy ilyen kategória és sehol máshol nem trollkodnának a felhasználók, szerintem hasznos lenne.
Annak is örülnék, ha a saját kérdéseinket és a válaszainkat bármikor törölni tudnánk, ha úgy döntünk.
Egyébként szerintem összességében nagyon hasznos és érdekes ez az oldal, én nagyon szeretem.
Az új dizájn is tetszik nekem, habár az elején még szokatlan volt.
Egy ilyen beállítható témának örülnék:
Akkor csináltam, mikor még nem volt sötét téma, és a sok fehér égette a retinám. Csak az a baj vele, hogy böngészőkiegészítő kell hozzá, ráadásul emiatt telefonon kicsit késve tölt be.
#6.
A Humor kategóriából is szoktak néha törölni kérdéseket, habár ott valóban ritkábban történik ez meg.
A troll topik jó ötlet, de úgy kellene, hogy kívülről zárható legyen.
Komolyra fordítva. Felesleges lenne, a trolloknak az a poén, ha a komoly kérdéseket olthatják szét. Abban semmi izgalmas nem lenne nekik ha csak egymást oltogatnák.
#8.
Viszont én szívesen látogatnám a Trollrészleget és megszakadnék a röhögéstől. XDD
Szerintem az olyan felhasználók, mint én, ott is maradnának örökre. :D
Szerintem is jó lenne egy ilyen Troll-részleg, topik, ahova lehetne vicces, poénos kérdéseket írni. Persze 0 trágárság és személyeskedés nélkül. Így miért ne lehetne ? Külön topik lenne, csak ide lehetne ilyen kérdéseket írni, komoly topikokba nyilván nem.
Sokszor a poénos, vicces kérdéseket is törlik, akkor is, ha az nem trágár, nem alpári és nem is személyeskedő. Például ma írtam ki az Emberek topikba egy enyhe szexuális töltetú poénos, viccesnek szánt kérdést, ami nem volt trágár, nem is volt nyomdafestéket nem tűrő. És a válaszolók vették is a viccet, ennek ellenére 5 perc múlva törölték a Moderátorok, nem értettem, miért, senkit nem akartam megsérteni és nem is sértettem a kérdéssel.
Viszont volt pár napja egy nőgyűlölő, őrjöngő pszichopata, aki alpári stílusban szidta a nőket az oldalon, nagyon ronda szavakkal, szintén Emberek kategória, egy másik felhasználó pedig konkrétan egy női hulla képét linkelte be az oldalra.. Na az ilyenekre én is azt mondom, takarodjanak az oldalról, ez nem vicces, nem poénos, nem az oldalra való. A közfelháborodás ellenére mindkét kérdést 3-4 óra múlva törölték, az én jelentéktelen, de vicces kérdésemet 5 perc múlva.
De valaki írhatna a Moderátoroknak, hogy hozzanak létre ilyen Troll-topikot, ahova a NORMÁLIS trollok mehetnek, akik nem alpáriak, nem szitkozódnak, nem gyűlölködnek, csupán valami nevettetőt kiírnak, amin mindenki nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!