Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A Gyakorin szerintetek milyen...

A Gyakorin szerintetek milyen új témakörökre lenne igény, melyeknek örülnétek ? Melyik topik az, amit lehetne törölni, mert teljesen felesleges ?

Figyelt kérdés
Annyi kérdés még, hogy ti változtatnátok a dizájnon ? A zöld kérdés és kék komment szín tetszik, vagy más színűre csinálnátok ?

2021. febr. 19. 10:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, a vicces kérdéseknek van helye. Itt van a humor kategória. Nem kell még egyet létrehozni másik néven.
2021. febr. 19. 23:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy az is jó lenne, ha az őrjöngőket kitiltanák innen, majd létrehoznának nekik egy olyan oldalt, amit csak ők fognak használni.

Arra az oldalra ép eszű ember a lábát nem tenné be, az biztos, az őrjöngők pedig egymás kárára "szórakoznának".

Így a kecske is jól lakna és a káposzta is megmaradna. XD

2021. febr. 19. 23:07
 13/21 A kérdező kommentje:
11: És ha a Humor kategóriába írtam volna a vicces, 0 trágárságot tartalmazó, zéró személyeskedést tartalmazó kérdésemet, akkor nem törölték volna ?
2021. febr. 19. 23:09
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A gond a másik típusú trollokkal van. Akik kamu kérdéseket írnak ki, akik kamu válaszokat írnak, akik gerjesztik a hangulatot, a feszültséget. Őket kellene bezsúfolni valahogy egy kategóriába és azt lánccal kétszer körbetekerni.
2021. febr. 19. 23:10
 15/21 anonim ***** válasza:
23%
Én azt nem tudom, hogy honnan törlik és honnan nem, de a lényeg, hogy nem kell még egyszer létrehozni azt ami már van. Elég csak használni.
2021. febr. 19. 23:11
 16/21 A kérdező kommentje:

Oké. Én azon az elven vagyok, hogy a humoros, de ártalmatlan kérdéseknek nagyobb teret kell engedni.

Ellenben a ronda, alpári, gyűlöletkeltő kommentelők, kérdezőkkel szemben pedig erélyesebben fellépni. Ez ilyen kétirányú nyilazási technika lenne úgymond.

Elsősorban a GYŰLÖLETKELTŐ ÉS TRÁGÁR kifejezéseket szankconálják. Az se mindegy, hogyha van a szövegben csúnya szó, pl b@*d meg, milyen szövegkörnyezetben, kontextusban van, mert lehet olyan szituáció, amikor egyáltalán nem sértő, sőt vicces is.

2021. febr. 19. 23:18
 17/21 A kérdező kommentje:

Egyébként én a 12-es javaslatát tartom megfontolandónak.

Sőt, lehetne külön rész a gyűlölködő, őrjöngő trolloknak és a vicces, ellenben higgadt vérmérsékletű trolloknak is. Az egyik csoport neve lenne " Vicces bolondos trollok " , míg a másiké " Agresszív, balhés trollok."

2021. febr. 19. 23:27
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A humoros kérdéseket, válaszokat, tehát a jópofa trollokat én is bírom. Csak te írtad, hogy a vicces kérdéseknek kellene egy troll kategória. Erre írtam, hogy már erre ott van a humor.
2021. febr. 19. 23:28
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nem lehet tudni, mikor kamu a kérdés, sok komolyan feltett - csak a kérdező tudatlan a témában - kérdést is széttrollkodnak, akkor meg ugyanott vagyunk. Sőt, ha valakinek törlik a vélt kamukérdését, ami nem az, felteszi újra, ami miatt még ki is tilthatják.
2021. febr. 20. 10:12
 20/21 anonim ***** válasza:
88%
Tök mindegy, milyen kategóriák vannak, így is sok kérdés itt landol az egyébnél, mert sokan még arra is lusták, hogy tájékozódjanak. Egyébként sem érdemes itt várni bármilyen fejlesztésre.
2021. febr. 20. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!