A Gyakorin szerintetek milyen új témakörökre lenne igény, melyeknek örülnétek ? Melyik topik az, amit lehetne törölni, mert teljesen felesleges ?
Lehet, hogy az is jó lenne, ha az őrjöngőket kitiltanák innen, majd létrehoznának nekik egy olyan oldalt, amit csak ők fognak használni.
Arra az oldalra ép eszű ember a lábát nem tenné be, az biztos, az őrjöngők pedig egymás kárára "szórakoznának".
Így a kecske is jól lakna és a káposzta is megmaradna. XD
Oké. Én azon az elven vagyok, hogy a humoros, de ártalmatlan kérdéseknek nagyobb teret kell engedni.
Ellenben a ronda, alpári, gyűlöletkeltő kommentelők, kérdezőkkel szemben pedig erélyesebben fellépni. Ez ilyen kétirányú nyilazási technika lenne úgymond.
Elsősorban a GYŰLÖLETKELTŐ ÉS TRÁGÁR kifejezéseket szankconálják. Az se mindegy, hogyha van a szövegben csúnya szó, pl b@*d meg, milyen szövegkörnyezetben, kontextusban van, mert lehet olyan szituáció, amikor egyáltalán nem sértő, sőt vicces is.
Egyébként én a 12-es javaslatát tartom megfontolandónak.
Sőt, lehetne külön rész a gyűlölködő, őrjöngő trolloknak és a vicces, ellenben higgadt vérmérsékletű trolloknak is. Az egyik csoport neve lenne " Vicces bolondos trollok " , míg a másiké " Agresszív, balhés trollok."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!