Melyik a kedvenc témaköröd Gyakorin ? Szerinted melyik a legszínvonalasabb és legszínvonaltalanabb topik ?
Nekem az Egyéb Kérdések a kedvenc témaköröm. Leginkább ebben a rovatban szoktam kérdésekre válaszolni, mert talán ehhez a kategóriához tudok leginkább értelmesen hozzászólni. Olyan témákhoz nem szeretnék írni, amikhez egyáltalán nem értek.
Talán a legtöbb valódi, hasznos kérdés és válasz a Szamítástechnika kategóriában lehet, de én ritkán szoktam azt a rovatot olvasni.
A legtöbb felesleges vita pedig Politika és Vallás kategóriában lehet, de a Családi kapcsolatoknál is sok veszekedéssel találkoztam már.
A legtöbb kamu, provokáló, hangulatkeltő kérdés a politika, családikapcsolatok, ezotéria, vallás kategóriákban van.
A legtöbb proli és provokátor is ezekben a témakörökben szokott tevékenykedni.
Az én kedvenceim a számítástechnika, elektronikus eszközök, otthon, játékok.
95%-ban már csak ezekbe a kategóriákba válaszolgatok jó ideje.
Az Ezotéria és a Politika a legalja, náluk csak picit jobb a Családi kapcsolatok.
A legjobb, legkulturáltabb kategória a Tudományok.
Nekem a legjobban az Egyébb kérdések kategória tetszi. Azon belül talán a GYIK.
De az Egyébb kérdéseken kívül a Közoktatás és tanfolyamok is tetszik.
Én a legtöbb vitát a politikába olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!