Mi itt a kedvenc kategóriád és miért?
Emberek, Ezotéria, Tini párkapcsolatok, Ismerkedés, Szexualitás.
És azért, mert ezekben vannak a legjobb kérdések általában :D
Otthon - mert sokszor hasznos dolgok vannak benne, és én magam is nemrég költöztem.
Közoktatás - mert egyetemista vagyok.
Kultúra közösség - népszokások, etikett, nyelvek - sok érdekességet lehet olvasni, különösen a népszokásokban. Kár, hogy viszonylag kevés kérdést írnak ki.
Utazás - ez általában akkor, ha eszembe jut egy ország vagy város ami érdekel, és kíváncsi vagyok az emberek véleményére.
Emberek - lakóhely - néha előfordulnak érdekes kérdések, de ezt a kategóriát ritkábban látogatom.
A fő kedvencem: az Egyéb.
A továbbiak: Egészség, Szórakozás, Állatok - hogy csak néhányat említsek.
Néhány kategóriát csak olvasgatok. PL: Üzlet és pénzügyek, Családi kapcsolatok, Emberek.
Egyék kérdések és Emberek kategória a két kedvencem, ott tudok a legtöbb kérdésre válaszolni. :D
Habár sajnos van néhány besavanyodott idióta, akinek nincs jobb dolga, mint a Humor kategóriában szídni a másikat azért, mert szerinte nem vicces a kérdése vagy a válasza. -.-
Szexualitás volt. De, sajnos az a kategória egy igazi minőségromláson esett át.
Ma már meg se közelíti a 10 évvel ezelőtti szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!