A "figyelt kulcsszavaknál" és a "kedvenc kategoriáknál" hogyan lehet a GyK által betett kérdéseket kipucolni?
Nincs mellettük X, nincs lehetőség arra, hogy ne legyen ott olyan kérdés, amit nem én jelölök be és nem érdekel?
Csak az a megoldás létezik, ha sem "figyelt kulcsszavakat" , sem "kedvenc kategoriákat" nem jelölök be?
Vagy egyéb módon is meg lehet szabadulni nem általam választott, számomra érdektelen, rámtukmált kérdésektől?
(Azért itt tettem fel a kérdést, mert a szerkesztőséggel, vagy vmiféle "adminnal" való kapcsolattartás lehetőségét is hiába kerestem az oldalon)
Segítsetek, mert egyelőre (nagyon) nem igazodom el ezen az új "arculaton!
#2 És annak mi az értelme? Tudja valaki, hogy ha vmi bevált, átlátható és jól működik, megtalálja az ember egybites hülyegyereke is, amit keres, akkor mi a jó fenéért kell "arculatmódosítani", szétszecskázni, tönkrevágni?
És ez a "trend" mindenhol!
pl. többek között a Skype is használhatatlan, amióta megreformálták.
Mert az egy dolog, hogy baromira ronda. De azóta még kapcsolatot felvenni sem enged...úgyhogy tegnap besokalltam, totál töröltem a gépről, mint ha sose lett volna és vezetékes telefonon hívtam fel azt, akit sokáig Skype-on!
Régebben naponta felkerestem pl. a PORT.hu oldalt is: róluk is leszoktam, miután még a "beállításokat" újra, meg újra önkényesen törlik, újra meg újra be kéne állítani. Ha 10X nyitom meg, akkor 10X mást mutat, mint amit beállítottam??? Jáccanak mással: Ennyi!
Remélem, a Gyk nem azon dolgozik, hogy néhány, tök felesleges "reformja" után minél többen leszokjanak erről az oldalról is.
(Vagy véletlenül beletrafáltam, pont ez a cél??? :O)
Tulajdonosváltás volt, az új főnöknek meg fájt, ami eddig jó volt???
Vagy minek??? A francnak ez a sok "szint", meg hasonlók.
Aki nem kérdéseire akar választ, hanem mindenféle "szinteket" elérni, meg a kisebbségi komplexusai ellensúlyozása miatt pontokat gyűjteni, azoknak ott a sok agyleépítő lődözős játék!
Tehát mielőtt önkényesen a listáról"letolnák" és eltüntetnének néhány régi, számomra fontos "kérdést-választ", azelőtt elmentem a linkjét.
Elvégre, ha valamelyik Gyk-es egy reggel arra ébred, hogy nekem a továbbiakban ne legyen szükségem egy régi kérdésben küldött adatra, infora, akkor vhogyan mégis elérjem.
Primitív, kezdetleges megoldás, de ha másképpen nem megy, akkor így lesz.
Hiányozni fog a GyK és az infoszerzés, időtöltés ezen lehetősége, ha ezt az oldalt is végleg tönkrevágják, de ez van...
Tudtok hasonló jó oldalakat az interneten, mint amilyen eddig a GyK volt?
Ezzel kapcsolatban pont nem történt változás, a Figyelt kulcsszavak listája eddig is így működött. Rakd sorba új kérdések elölre, vagy új válaszok elölre sorrendbe, és használd úgy. A Figyelt kérdéseid oldalon pedig hozz össze egy olyan listát a kérdésekből, amiket figyelemmel akarsz követni. Onnan, ha már nincs rá szükséged, bármikor kiveheted a kérdést.
A kedvenc kategóriákban pedig csak a beállított kategóriák új kérdéseit láthatod, pont erre való az oldal, oda teljesen felesleges a kiikszelgetési lehetőség.
A szintekről pedig annyit, hogy pont a trollok megfogása végett készülhetett, hiszen azokat sújtja, akik újraregisztrálók, illetve akinek sok törölt kérdése vagy válasza van. Persze ennek a világába csak az lát bele, aki már moderált valaha internetes fórumot.
#4-es! Nem tudok se törölni, se sorrendet módosítani.
Kérdést törölni végképpen sehol.
Ha ehhez van útmutatód, kérlek, küldd el, mert itt semmi erre utaló jel!
Ami móka: bekerül már olyan kérdés is, ami kérdés egyetlen szavát sem jelöltem meg!
pl.: Milyenek átlagban külsőleg a román nők?
Többek között e kérdés 6 szava közül bejelölve egyetlen egy sem, továbbá a kategória, amiben ezt kiírták, szintén nem érdeklődési köröm...és mégis!
Minek, miért jelenítenek meg ilyesmit?
És ha már ( a jó ég tudja, mi okból!) mégis odatették, miért lehetetlen kiiktatni a listámról?
A kulcsszavak alapján kerülnek oda a kérdések, az általad említett kérdésnél ezek voltak beállítva, ezek szerint valamelyiket figyeled:
#nő #lány #külső #Erdély #Románia
A figyelt kulcsszavak oldal tetején van egy "Figyelt kulcsszavak listája / Beállítások" link, ott tudod megnézni, mit figyelsz ezek közül.
Sorrendet módosítani szintén jobb oldalt felül pont ez alatt a link alatt tudsz.
Az általad említettek küzül kizárólag az #Erdély szót, bár az előbbi 6 szavas mondatban e szó sem szerepel. A kérdés mégsem törölhető.
Minden, azaz minden figyelt kulcsszót és minden kedvenc kategóriát törlök. Remélem, akkor végre eltűnik a sok zavaró, engem minimális szinten sem érdeklő/érintő kérdés.
Erőszakmentesen, tukmálás nélkül akár jó ötlet is lehetne ez a 2 lehetőség, de ha a GyiK emberei nem képesek elfogadni, hogy se most, se később engem baromira nem érdekel, "Milyenek átlagban külsőleg a román nők",
akkor ez a menekülési útvonal marad. Ennyi, így jártam.¯\_(ツ)_/¯
Köszönöm szépen az eddigi hozzámvaló türelmed, az enyém fogyott el!
Üdv...
Ezek szerint te jelölted be az Erdély szót! A kulcsszó figyelés értelme, hogy ha ilyen kulcsszót társít valaki egy kérdéshez, akkor arról te értesülj (nem a mondatban lévő szavak számítanak, hanem a megadott kulcsszavak)! Nem a GYK emberei rakták oda, hanem a program, aminek ez a funkciója és jól is működött, nem értem, neked mi a bajod vele!
Én sok engem érdeklő kulcsszót figyelek és kapom is a velük kapcsolatos kérdéseket, így tudok segíteni is a kérdezőknek a válaszaimmal.
Gyomláld ki a kulcsszó-listádról, ami nem érdekel, aztán ennyi!
Nem az zavar, hogy ha az automata besorol egy olyan kérdést, ami számomra érdektelen, akkor azt miért nem távolíthatom el? Odarak csomó kérdést...
Ha bejelölöm pl. a "kutya" szót, hány ezer kérdést tüntetne fel anélkül, hogy kiszedhetném a sorból, mert mondjuk, nem érdekel, hogy a szomszéd kutyusa lenyelt-e egy radírgumit, vigye-e orvoshoz, vagy várja meg, míg természetes úton kipucolódik?
A sorrendet csak fordítani tudom, a magam fontossági sorrendjét felállítva , pl. számozás szerint rakni nem. Lehet, hogy a 32. oldalon viszont lesz egy engem érdeklő dolog, amit sem előrevenni, sem kiemelni, sem semmit nem tudok vele és akkor jegyezgessem külön jegyzetfüzetbe, hogy
"a Gyik-on,a figyelt kérdéseknél a 32.oldalon a 7-es kérdésre figyeljek???"
Hipergyorsan meszesedek, azt is elfelejtem estére, reggel mit ettem, vagy hogy mit hová írtam fel, nemhogy fejben tudjak tartani dolgokat.
Tehát a kérdések könnyen rendszerezhető, észbentartható módját jobb ha kiiktatom, mert néhány figura a szex-és társkereső kategóriában az átlagos román nők felöl érdeklődik, holott engem Erdéllyel kapcsolatos történelmi kérdések és a rovásírással kapcsolatos érdekelnének, nem mások nemi-és lelki nyomora? Ha ilyesmit lehetetlen különválasztani, csak mert területi összefüggés alapján összefüggésbe hozható a 2 kérdés akkor előbb boldogulnék egy óriáskatalógus és 60 lexikon végignyálazásával is.
Mondom, kedves, köszönöm a segítséget, de tévedésből többet láttam bele ebbe a lehetőségbe, mint ami van benne: finomhangolás kell ott, ahol Erdély történelméről a román nők kinézetéig csak egy bolhaugrásnyi a táv.
Milli pusza, köszi a türelmet: további szépet néked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!