TWICE FANOK! Nektek ki a biasotok? (kedvenc tag) És miért ő?
Momo.
Még nagyon sok k pop együttest.
Dahyun,Jeongyeon, Jihyo.
De mindegyikőjüket imádom.
Jihyo - Sixteen óta. Akkor esett le, hogy milyen brutális munkát ölt az egészbe, aminek meg is van az eredménye, kb. minden tekintetben tökéletes (hang, tánc, arckifejezések). Vele tudok a legjobban együttérezni, úgy érzem, hogy ő az, aki legegyedibb véleményeket mondja az interjúk során, és a leghitelesebb/őszintébb.
A többieket meg egyformán szeretem, nagyon tetszik, hogy az együttes színes, mindenkinek megvan a saját bája, tehetsége, amit hozzátesz a csapathoz.
Biasom: Dahyun és Momo
Bias Wreckerem: Nayeon
Amúgy kifejezett oka nálam általában nincs csak szimplán ők fogtak meg elsőre is a legjobban és a mai napig megmaradtak ők a Sixteen óta.
2015 óta kedvenceim, de előtte is JYP-s voltam, mert akkor a Wonder Girls volt a top1, nem véletlen, hogy a kedvenc szólistám Sunmi.
A Twice tagjait még a Sixteen alatt ismertem meg. É sazót a Momo az Ult, és ez nem is hiszem, hogy változhat. Sana semi ult természtesen, de valójában mindet szeretem. Bias wrecker Mina, Nayeon, de ez néha változik. Mindegyiküknek megvan a maga bája. Zanéjüket tekintve nem őket tatom a legjobbnak, de ha a tagokat nézzük akkor mindenképp a kedvenc.
Rajtuk kívül nagyon sok girl groupot hallgattam és hallgatok is. (Wonder Girls, 2ne1, SNSD, Sistar, Kara, T-ara, 4minute, Apink, Mamamoo, EXID, (G)I-DLE, Red Velvet) és csak párat mondtam.
Én abszolút "multifan" vagyok, szóval sok bandát hallgatok rajtuk kívül:))
A Twice biasom Jihyo, mégpedig a gyönyörű hangja és kitartása miatt, plusz nagyon tudok vele azonosulni, gondolok itt például arra hogy a leaderként ő tölti be az "anyuka" szerepét a bandában, én pedig az a tipikus anyáskodó barát-fajta vagyok :D De az egészüket szeretem, ha muszáj mondani valakit akkor Jihyo, de egyébként ot9
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!