TWICE FANOK! Nektek ki a biasotok? (kedvenc tag) És miért ő?
Dahyun!!
Nekem ő volt a legszimpatikusabb. Az összes tag nagyon tehetséges, aranyos persze.:)
Mi az a bias wrecker ha lehet kérdezni? :)
Utolsó. A kedvenced az a biasod, a bias wrecker pedig az aki szintén úgy megfog hogy elbizonytalanodsz benne hogy nem e inkább ő a biasod. :D
Tulajdonképpen a második kedvenced, vagy ha nehezen döntesz két tag között, és csak kicsivel húzz jobban a szíved az egyikhez, akkor akit kicsit jobban bírsz ő a biasod, másik pedig a bias wrecker.
Köszönöm a gyorsválaszt! Én voltam az utolsó .:)
Egyébként szerintem a bias wreckerem Chaeyoung. Ő és Dahyun olyan cukik. Meg tetszik hogy alacsonyak.:)
( meg ők a kedvenc duóm, DubChaeng)
Bias: Jihyo
Bias wrecker: Jeongyeon
Azért Jihyo a bias-om, mert engem ő fogott meg első látásra. Meg a személyisége az ami még megfogott (mint minden bias-omnál). A wrecker-em azért Jeongyeon, mert egyszerűen nem bírom őt. Tudom, hogy sokan bírják, de én meg nem bírom őt. Néha a YouTube Shorts-oknál feljön a Jeongyeon fancam, és ott meglátom őt akkor máris elmegy a kedvem az élettől (bocsánat hogyha durva lettem volna).
Bias: Jihyo (mármint 1. bias)
Wrecker: Jeongyeon, Chaeyoung (nem szeretnélek megbántani kérdező, meg azt sem aki Chaeyoung-ot szereti, csak nekem valahogy nem jöttek be.) Rajtuk kívül az összes tagot szeretem, csak Jeongyeon és Chaeyoung nem fogott meg, Jihyo az 1. bias-om a többit meg ugyanúgy szeretem.
Bias: Jihyo
Wrecker: Momo, Nayeon, Tzuyu.
Akit nem nagyon szeretek: Jeongyeon. Nem nagyon fogott meg engem ő. Inkább Jihyo fogott meg, akinek a hangja tetszik nekem, meg a tánca, és kitartása. Momo-nak is a tánca, Nayeon-nak és Tzuyu-nak pedig a személyisége. De engem Jeongyeon nem annyira fogott meg, a többieket viszont szeretem. Több bandát is hallgatok, de legtöbbször lánybandákat. Blackpink, 2NE1, Le Sserafim, ugye Twice, IVE, (G)I-dle, Aespa, Itzy, Girls' Generation (bár velük még csak ismerkedek), és még van sok más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!