Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Google Térkép helymeghatározój...

Google Térkép helymeghatározója helyett mit ajánlanátok, ami működik is?

Figyelt kérdés

Annak idején párommal eleinte a messenger helymeghatározóját használtuk, de az eleve csak 60 percig megy, de néha azért jól jött, akkor még ténylegesen mutatta is az adott helyzetünket.

Később egyszerűségből vàltottunk a Google-sra, egyébként ez is egészen jó volt, viszont ma már nem nagyon van értelme. Nem frissül a helyzet. akkor sem ha nyomogatom a frissítést vagy ki be lépek újra ugye minden appot bezàrva stb. Néha olyan helyeken mutat, ami elég messze van a valós helyzettől (pl. tudom, hogy hol dolgozik a párom, ránéznék, hogy elindult-e már, hogy készüljek, ha éppen nem írt róla, de totál több km-el arréb van a pontja, ahol kb sose járt).

Egyébként nem féltékenykedésből csináljuk ezt. Régen pl. én egyedül estefele jártam haza és ő is és én is nyugodtabbak voltuk, hogy látta merre járok, hirtelen nem térek-e le a megszokott útról. Szóval egyfajta biztonsági okokból. Ma meg néha inkább praktikusságból néznénk rá, így szuper lenne valami működőképesebb.

ma 07:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet elég lenne a telóban lévő GPS vevőt újra kalibrálni, mer ilyet is lehet, sőt időnként szükséges is /lenne/
ma 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!