Miért nem működik a helymeghatározó a google maps on?
Figyelt kérdés
Útvonaltervet nézek, beírom a google mapsbe a helyet, katt, útvonalterv katt, majd kéri a tartózkodási hely katt, és amikor nem helyet adok meg, hanem a jelenlegi tartózkodási helyre vagyok kiváncsi, kiírja hogy "néhány hely nem jeleníthető meg. Próbálja újra" vagy valami ilyesmit ír. Régebben mindig rákérdezett hogy helyadatokat engedélyezi? Yes. Most nem kérdezi meg, így bekapcsolom a helymeghatározót manuálisan. De akkor sem működik. Fél éve ezt csinálja, régebben működött. Nem tudok róla hogy elállítottam volna valamit rajta.
Miért nem tudja a telefonom hogy hol vagyok?
Köszönöm szépen ha valaki tud segíteni.
ma 05:42
1/1 anonim válasza:
Telepítsd újra, akkor az alkalmazásengedélyek is újraállítódnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!