Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A kecskeméti iWorld szervíz...

A kecskeméti iWorld szervíz megbízható?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy ha nem hivatalos szervízben cserélteted az akksit akkor képes letiltani a telefon. Aki esetleg cseréltetett már ki itt akkumulátort annak működött utána rendesen a telefonja?
tegnap 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Az biztos hogy akksi cserétől nem fog letiltani a telefon, nem tudom kitől hallotad ezt, de a jövőben ne hallgass rá hogyha elektronikai eszköszről tanácsol valamit mert ekkora orbitális hülyeséget én még nem hallotam.

Azt meg senki sem tudja neked előre megjósolni hogy a mennyire szakkszerűen végzi a dolgát, és nem kokányolja össze a telefonod. Attól tartanék inkább hogy valami olcsó szemét alkatrészt tesznek bele, vagy összekarcolják, összepiszkolják belülről, attól kell tartani az ilyen szervizek esetében.

ma 02:30
 2/2 anonim ***** válasza:

"ekkora orbitális hülyeséget én még nem hallotam"

Ma már gyakorlatilag bármit meg lehet tenni szoftveresen, úgyhogy ha az Apple-nál valami nagyfejes úgy ébred hogy a központból leállítják az összes kókányolt akksis telefont, akkor meg tudják tenni.

Kérdező sok esetben jó az utángyártott alkatrész és a nem hivatalos szerviz. A telefonok esetében sajnos nem így van. Mivel telefonja mindenkinek van ezért ez hatalmas üzlet és minden sarkon van már egy kis szerviz ami ebből szeretne egy kis szereletet kihasítani. Következésképp a szemmét alkatrészek és a hitvány munka is elárasztotta az országot (meg a világot...)

Olvass vissza a kérdések között! Sok olyant fogsz találni hogy akksicsere után nem megy a FaceID, beázik, párásodik, stb. Aztán kiderül hogy valami kókler kókányolta össze a telefont.

Egy normálisabb, újabb iPhone esetben amit még sokáig szeretnél használni bőven megéri azt a felárat a hivatalos szerviz. Ott egészen biztosan gyári alkatrészt kapsz, gyári technológiával fogják javítani, olyan lesz mint az új. Ha gond van, akkor segítenek.

A nem hivatalos szervizben ha elcseszik a telefonodat, akkor semmi esély arra hogy kártérítést kapj. Pereskedhetsz évekig, de ha meg is ítélnek majd valamit, a cég már rég nem lesz meg aki azt neked kifizesse.

ma 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!