A kecskeméti iWorld szervíz megbízható?
Az biztos hogy akksi cserétől nem fog letiltani a telefon, nem tudom kitől hallotad ezt, de a jövőben ne hallgass rá hogyha elektronikai eszköszről tanácsol valamit mert ekkora orbitális hülyeséget én még nem hallotam.
Azt meg senki sem tudja neked előre megjósolni hogy a mennyire szakkszerűen végzi a dolgát, és nem kokányolja össze a telefonod. Attól tartanék inkább hogy valami olcsó szemét alkatrészt tesznek bele, vagy összekarcolják, összepiszkolják belülről, attól kell tartani az ilyen szervizek esetében.
"ekkora orbitális hülyeséget én még nem hallotam"
Ma már gyakorlatilag bármit meg lehet tenni szoftveresen, úgyhogy ha az Apple-nál valami nagyfejes úgy ébred hogy a központból leállítják az összes kókányolt akksis telefont, akkor meg tudják tenni.
Kérdező sok esetben jó az utángyártott alkatrész és a nem hivatalos szerviz. A telefonok esetében sajnos nem így van. Mivel telefonja mindenkinek van ezért ez hatalmas üzlet és minden sarkon van már egy kis szerviz ami ebből szeretne egy kis szereletet kihasítani. Következésképp a szemmét alkatrészek és a hitvány munka is elárasztotta az országot (meg a világot...)
Olvass vissza a kérdések között! Sok olyant fogsz találni hogy akksicsere után nem megy a FaceID, beázik, párásodik, stb. Aztán kiderül hogy valami kókler kókányolta össze a telefont.
Egy normálisabb, újabb iPhone esetben amit még sokáig szeretnél használni bőven megéri azt a felárat a hivatalos szerviz. Ott egészen biztosan gyári alkatrészt kapsz, gyári technológiával fogják javítani, olyan lesz mint az új. Ha gond van, akkor segítenek.
A nem hivatalos szervizben ha elcseszik a telefonodat, akkor semmi esély arra hogy kártérítést kapj. Pereskedhetsz évekig, de ha meg is ítélnek majd valamit, a cég már rég nem lesz meg aki azt neked kifizesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!