Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan kereső lokátor app...

Van olyan kereső lokátor app telefonra/laptopra amivel telefonszám alapján megnézhetem éppen merre van xy?

Figyelt kérdés
amire elő kell fizetni mert rengeteg olyat is tsláltam mennyire megbízhatóak? HAsználta már valaki? találtam egy olyat is névszerint Umobix applikáció ahol konkret beszélgetések nyomonkövethetőek nem csak a tartózkodási hely. Még valami: elég csak nekem letölteni, előfizetni ilyen appra vagy a másik telefonján is meg kell ennek lennie? Jelzi a másik készülékén hogy én most éppen helymeghatárózást kértem a telefonjáról? Kérlek benneteket kímáljetek meg minden sértő kommenttől, borzalmasan össze vagyok jelelngeg törve, változtatni szeretnék, de még ragaszkodom nehéz lépni. Ezzel viszont löketet kapnék bármi derüljön is ki. Köszönöm a hasznos infókat és a segítséget!

tegnap 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy egy ilyen "lokátor" működjön, mindkét telefonra telepíteni kell, engedélyeket adni neki, stb. Az amit te akarsz hogy kémkedsz az exed után olyan nincs.
tegnap 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha párkapcsolat miatt vagy kétségbeesve, megértelek, de - szerintem - a kapcsolati válságot másképpen érdemes megoldani.
tegnap 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen applikáció egy van: a telefon app. Bebillentyűzöd a számot amiről meg szeretnéd tudni hol van, megnyomod a zöld gombot és amikor a másik beleszól akkor megkérded: "hol vagy?".
tegnap 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Amit keresel, nincs ilyen app, nem volt és nem lesz. Bármi, ami ezt ígéri: átverés. Ha lenne ilyen, te hőzöngenél a leghangosabban, hogy bárki megtudhatná a helyzeted.

Pl. a Gugli helymegosztás létező megoldás, de ott a másik félnek is hozzá kell járulnia a megosztáshoz, vagyis félrelépéshez kevésbé előnyös :)

tegnap 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:
nincs ės amit te akkarsz csinálni az illegális.
ma 06:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Erre inkább kérj fel magánnyomozót.
ma 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!