Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Létező telefonszámok?

Létező telefonszámok?

Figyelt kérdés

Csak az utolsó kettő számot tudom a telefonszámból. Sajnos a szolgáltatót sem.

Ha csak egy szolgáltatót nézek, akkor 100.000 lehetőség van. Van valami program, ami megnézi, hogy egyáltalán melyek a létező telefonszámok és melyek nem?

tegnapelőtt 00:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy lenne ilyesmi program.

De mit szeretnél kideríteni? Valakinek a telefonszáma érdekel konkrétan vagy csak kíváncsi vagy hogy mik az élő telefonszámok?

Mert ha valakié érdekel, és publikusra van beállítva, akkor mindegyik szolgáltatónál találsz tudakozót, ahol lehet név szerint keresni.

tegnapelőtt 17:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, telefonszám érdekel, tudakozóban nincs benne.
tegnapelőtt 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen számról van szó? Valami szolgáltató (pl vízszerelő, kőműves, fuvaros,festő,stb)? Vagy valami pasi/csaj aki bejön, és az ő számát szeretnéd megtudni? :D
tegnapelőtt 17:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy sajnos a szolgáltatót sem tudom, csak az utolsó 2 számjegyet.

Meg azt, hogy iphoneja van, azzal tudnám szűkíteni a kört.

tegnapelőtt 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor marad a retró változat...szépen felkeresed személyesen, elmondod neki hogy bejön neked meg hasonlók és hogy cserélhetnétek számot,stb.
tegnapelőtt 18:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom megkeresni azemélyesen
tegnapelőtt 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi az akadálya?

Nevét tudod? Vagy hol lakik? Van közös ismerősötök? Honnan tudod számának utolsó 2 számjegyét?

tegnapelőtt 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!