Céges telefon, egy Forintomba nem került. Ráadásul most született a második gyerekem.. annyira homo csak nem lehetek.
tegnap 16:18
2/16 anonim válasza:
Én sz@rok rá az ilyen emberek véleményére. Nem iPhonom van, és én meg azért kapom a gyűlöletet mert Xiaomim van. Mindenki utál mindenkit, szerintem nem gáz iPhone-t használni. Ha te azt szereted akkor miért kéne mások véleményére hallgatnod?
tegnap 16:33
3/16 anonim válasza:
És 12 éves életkor és/vagy 20 IQ felett, ez kit érdekel???
tegnap 16:36
4/16 anonim válasza:
Nem gáz az aktuális évet emlegetni 2025-ben?
tegnap 16:52
5/16 anonim válasza:
Leszarom ki mit használ, de mac és ipad mellett sokkal praktikusabb nekem az iphone (pláne, hogy az én igényeimnek sokkal jobban megfelel, mint egy android, arról meg ne is beszéljünk, hogy 4-5 évig használom, mielőtt továbbadom anyukámnak)
De amúgy LMBT közösség tagja vagyok 😂😘
tegnap 16:53
6/16 anonim válasza:
"szlovakiaban es indiaban"
Nem is tudtam hogy orbán viktor gyakorizik... ő is mostanában járt indiában és szlovákban.
tegnap 17:30
7/16 anonim válasza:
Gáz, hogy fogalmam nincs, hogy a környezetemben ki milyen telefont használ?
(A kocsijuk márkája ugyanígy nem érdekel..)
tegnap 17:52
8/16 anonim válasza:
Nekem sem jött be az iPhone, vissza álltam androidra, de ettől meg magasról leszarom ki mit használ.
tegnap 18:08
9/16 anonim válasza:
Miért számít hogy ki mit használ? Minden ember pazarolja a pénzt valamilyen formában, ha őket a félmilliós telefon teszi boldoggá az miben befolyásol téged?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!