Rokkantsági ellátásból élek. Ami jelenleg 27.075 Ft! Ezt az igen nagy összeget, egy iPhone 16-ba fektettem még 2024 novemberében. És igen iPhone 16-ot használok. Még hozzá szemüveggel. És igen legyen már az irgy aki nem iPhonet használ.
tegnapelőtt 18:46
12/17 anonim válasza:
Nem gáz, mert minden 2. embernél az van, itt Magyarországon is.
iPhone-ok a 15-ös szériától kezdve egész korrekt áron kaphatóak, meg ha jön az SE, meg az Air az is sokat segít majd.
Jó az üzletstratégiájuk, mint látható a kevesebb néha több elv nagyon jól működik...
tegnapelőtt 19:03
13/17 anonim válasza:
Sok évi androidozás után iphont vettem és akármi lenne én vissza nem váltanék
tegnapelőtt 19:10
14/17 anonim válasza:
Sose hallottam még ilyet, mondjuk igaz, “csak” 7 éve használok Iphone-t. Igaz, nekem nem státusz szimbólum, nem szoktam dicsekedni se vele, csak egyszerűen a nem nagyon zs kategóriás márkák közül ez gyárt egyedül kisebb méretű modelleket. A tepsifonokat utálom, márpedig Samsungéknál, Huawei-nél meg a többinél 5-5,5 col alatt gyakorlatilag nem létezik semmi (vagyis 2022-ben nem létezett, mikor utoljára telefont kellett vennem).
tegnapelőtt 19:51
15/17 anonim válasza:
#14.
Most már iPhone-ból sem lesz kisebb, elvégre EU-s törvény miatt nem értékesíthetnek lightning-os telefont.
Nincs eddig kilátásban az iPhone 15-nél kisebb telefon.
tegnapelőtt 21:46
16/17 anonim válasza:
Vannak olyanok, akik azért veszik az iPhone-t, hogy gazdagnak tűnjenek. Őket úgy ismered meg, hogy süt róluk a nulla IQ és a telefont természetesen részletre vették és alig bírják fizetni.
Egyébként manapság a 100 ezer az a határ, ami ALATT nemigen van használható telefon.
tegnap 10:02
17/17 anonim válasza:
Nem gáz. Vegyen mindenki azt, ami a neki legmegfelelőbb. Én 14 év android után próbából váltottam iphonera. Nyilván nem akartam sok pénzt elsőkörben elverni erre, ezért egy használt iphone se 2022-t vettem 1 éve. Nekem pl. tetszik a rendszer egyszerűsége, stabilitása és gyorsasága. Ha mondjuk van egy macbookod is, akkor egy új világ nyílik meg előtted. Napi szinten windows rendszerű gépen dolgozok, de van a családban egy nem használt 10 éves macbook is és a napokban próbálgattam a telefonnal párosítva, hogy miért istenítik sokan ennyire az apple ökoszisztémát. Rájöttem, hogy miért..az eszközök közötti szinkronizáció, kapcsolat és alkalmazás integráció brutális. Szóval összességében az apple márka kipróbálása pozitív csalódás volt. Nem valószínű, hogy ezután androidra váltok. Mondom ezt úgy, hogy eddig a valaha volt legjobb telóm még mindig a Huawei Mate 20 pro volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!