Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 16, kb hány évig tudom...

Iphone 16, kb hány évig tudom használni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek egy Iphone 16 meddig lesz használható előreláthatólag, 6-7 évet bírnak ezek az eszközök átlag felhasználásra ( fotózás, messenger, insta stb)
okt. 23. 03:33
 1/5 anonim ***** válasza:
5-6 évet biztosan, akksicserével.
okt. 23. 06:48
 2/5 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
A 2017-es iPhone már nem kapta meg a legújabb iOS-t, a 2018-as még igen.
okt. 23. 06:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Elvileg elég sokáig, de ahogy hirtelen tudnak változni a dolgok, semmi sem biztos.
okt. 23. 09:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Hírtelen?

Gyakorlatilag az Apple és a Samsung 6-7 éves telefonokat foltoz évek óta.

Az igazán izgalmas dolgok jó ideje Kínából érkeznek, az pedig kordában van tartva.(lásd a BBK ideiglenes kizárását az EU-ból, vagy a Huawei ügyét)

okt. 23. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
A maga a telefon akár 6-7 évet is ki bir. Viszont a telefonba lévő akkumulátor átlag életkora 2-3 év maximum. A használattól függően. Nekem van egy iPhone 14 Plus-om ami még mindig csak 97%-os az aksija.
nov. 10. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!