Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Instagramnál,és googléba...

Instagramnál,és googléba hol,és hogy érdemes beállitani a helymeghatározót? Többi lent.

Figyelt kérdés

Már kétszer jártam úgy ,hogy letiltott az insta,mert nem tetszett neki ahonnét bejelentkeztem.Először talán az Etele térröl raktam ki képet,csak 20 km-re lakom tőle.Aztán nálunk a fő térröl kb 2 km-re,utána otthon kiraktam a képet,Másnap megint letiltott.Ez valami új módi az instánál?

(Samsung Galaxy A24)

ma 12:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Köszi,ha rendesen válaszolsz!Remélem érthető voltam :)
ma 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Az Instagram szinte biztos, hogy nem tilt le azért, mert rossz helyről jelentkeztél be. (Ha nem használsz orosz vpnt)

Nem lehet, hogy kevered valami biztonsági értesítéssel ami azért szólt, mert nyilvános WiFi hálózaton voltál?

ma 15:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Akkor. Valami más lehet.

Nem tudom.

Ismeretlen helyről voltam bejelentkezve.De azt hogy?

ma 15:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Amúgy utazáskor milyen WIFI t

érdemes használni?

ma 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!