Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » NVIDIA illesztő programoknál...

NVIDIA illesztő programoknál új frissítés érhető el, akkor érdemes azonnal frissítenem?

Figyelt kérdés
Nincs benne tapasztalatom, köszi a segítséget.

dec. 6. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:
61%

Nem. Ha nincs szükséged az új funkcióra hanem a legújabb videókártyád van és nem a legújabb fókuszált játékokkal játszol akkor semmiféleképpen NEM!

Én mindig a gyári Drivert használom mindenhez. A frissítések csak rontanak.

dec. 6. 11:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Általában ha van egy újab játék, ami ilyen gagyi félkész, akkor igyekeznek a driver oldalról is megtámogatni a jobb futásteljesítményt. Érdemes végigpörgetni, hogy egy neked kívánt játék a listában van-e. Ha nem, akkor felesleges...
dec. 9. 00:42
 3/3 Cubina ***** válasza:

Az ilyen akaratlan frissítések csak ártanak, nekem a legutóbb a windows kérés nélkül töltött le egyet az nvidiámhoz, (úgy, hogy a frissítések pont az ilyenek miatt le voltak tiltva), behalt a kártya, először a hang tűnt el, szenvedtem egy darabig, nem jött vissza, aztán újraindítottam a gépet, és elment a kép, hiába húztam ki, dugtam vissza a monitort, se kép, se hang, azt se tudtam ellenőrizni hogy a rendszer felállt-e, a vidikártya nem dolgozott, mert azt hallottam volna. Aztán kikaptam a kártyát, rádugtam a kábelt az alaplapra és beindult a gép. A frissítéseknél mindenféle új dolgot találtam, tök más verzió lett telepítve, máshogy nézett ki a felrakott nvidia vezérlőpult is. Szerelő mondta hogy a videokártya kuka, olyan frissítést kapott, ami tönkrevágta. Máskor, más gépnél pedig többször csinálta, hogy frissítés után alvóba tette a gépet, és hiába ébresztettem fel, nem volt kép. Csak úgy javult meg, hogy rákötöttem egy másik monitort, aztán vissza az előzőt, akkor visszarért minden. Egyébként is azt veszem észre, hogy minden egyes újabb frissítés csak árt a gépnek. Nem lesz tőle se jobb, se gyorsabb, csak bekavar és problémákat okoz. A káromat persze nem fizeti ki a Windows, az új vidikártyát se fizetik ki, és windows 11-et bíró gépet se kapok tőlük, csak a folyamatos értesítést, hogy októbertől megszűnik a támogatás a 10-re, az én gépem nem elég erős a 11-hez, de szívesen adnak tanácsot, hogy hol vegyek erős gépet, ami viszi a 11-et (500 ezertől kezdődnek az ilyenek, pénzt azt bezzeg nem adnak rá).

Ha megszűnik a támogatás, visszaállok a windows 7-re, az volt a legjobb rendszer. Persze azt se tehetem meg csak úgy, hiszen a szaküzletben néhány éve vásárolt 10-es gépemet szándékosan úgy konfigurálták, hogy ne lehessen lebutítani, 10-esnél korábbi rendszerre lecserélni. Össze kell raknom részletekből saját kezűleg egy jól használható 7-est.

Egy vicc az egész, ránk tukmálják a sz@rabbnál-sz@rabb új rendszereket, amik egyre rosszabbak, rondábbak, lassúak, esküszöm, hogy a windows 95-öt futtató első gépem többet tudott, kevesebb gond volt vele és sokkal gyorsabb volt, mint a mostani 10-es.

dec. 9. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!