Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » USB hangulatlámpát keresek,...

USB hangulatlámpát keresek, hol érdemes venni?

Figyelt kérdés

Illetve egyáltalán van-e ilyen. Próbáltam rákeresni, de nem nagyon sikerült megértetnem magam a Guglival, pedig csóri eléggé hülyebarát.

Olyan cucc, ami Bluetooth-tal csatlakozik telefonhoz (Apple, ha számít) és a telefon által játszott zenére reagál, aszerint váltja az intenzitást és a színt.

A Bluetooth rész fontos, azaz hogy nem maga a lámpa hangszórós, és nem a környezeti hangokra reagál - a lényeg az, hogy én hallgatom fülessel a kis muzsikámat, a lámpa meg hozzádob a hangulathoz.

Nem biztos hogy a velem együtt élők díjaznák, ha hajnali egykor még ott partiznék :D A fény nem probléma, csak a hangoskodás.

Nagyon köszi ♥

tegnap 10:37
 1/2 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ilyen nincs.

A legtöbb Bluetooth kínai hangszóró ami villog a zenére rendelkezik a zenével.

Itt arra lenne szükség hogy a telefon egy háttérben futó applikacióval maga dönti el a lámpa színeit és azt küldi ki Bluetoothon a lámpának. Erre nincs lehetőség.

Viszont sufni megoldás hogy vehetsz egy hangszórós lámpát és Bluetoothon nyomhatod rá a zenét. Annak leveszed a hangját 0ra. Bár ez általában befolyásolja a fényt is.

Szóval ehhez két dolognak kéne teljesülnie:

Egy hangszóró lámpa ami lehalkitva is világít

Egy telefon ami képes két outpura küldeni a hangot (ritka bár újabb csúcsmodelleknél előfordul)

tegnap 10:56
 2/2 Szirty ***** válasza:
76%

A WLED project nagyon hasonló ehhez.

Tud WiFi-t BT-t is. Van sound reactive módja is, Ha több van akkor szinkronizálni tudják egymáshoz az effektet (zenére is).

Sajnos sound reactive csak háromféle módon lehet:

- Mikrofonnal

- Audio bemenettel

- WiFi-n keresztül PC-ről.

Az utóbbihoz a PC-n futtatni kell egy SRServer nevű apró programot ami UDP protokollon küldi a WLED controllernek a hangintenzitást. Így a PC-n lejátszott hang vezérli az effectet.

És bár létezik androidra és iphone-ra is WLED app amivel vezérelhető a controller, de amennyire tudom ezekben nincs SRServer funkció.

Tehát nem pont az amit szeretnél, de elég hasonló. Nézd meg ha gondolod:

[link]

Sok youtube videó is van. Megtalálod őket ha a keresőbe beírod hogy WLED.

tegnap 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!