Mit szólnátok, ha a Gyakorikérdéseken mindenki magának állíthatná be a tetszőleges dizájnt, színt ?
Most van ez a kékes alapszín, én örülnék, ha lehetne választani, milyen legyen az oldal alapszíne és mindenki egyénileg ezt kiválaszthatná.
Legyen piros, zöld, citromsárga, narancs, rózsaszín, barna, lila és ezek közül a színek közül tetszőlegesen lehessen választani.
Vagy esetleg lehetne feltuningolni úgy, hogy mondjuk csillagos a háttér, vagy hóesés van a háttérben és valami dallamot is be lehetne állítani, ami folyamatosan szólna.
De bakker, akkor ne úgy tedd fel a kérdést, hogy "Mit szólnátok, ha"!
Vagy írd azt, hogy csak egyetértő kommenteket vársz.
Még a végén nekem kell szégyellnem magam és elnézést kérni, amiért megkérdezted a véleményemet és én elmondtam azt?!
21: Rendben van. Szerinted felesleges, erre van egy remek megoldás.
Opcionálisan lehessen választani a dizájnt, azaz lehessen a mostani, hagyományos oldalképnél maradni, de aki meg szeretné, hogy mondjuk hupirózsaszínű legyen az oldal, választhassa azt.
Csodálom azt a válaszolót aki ekkora türelemmel válaszolgat neked.
Egyetértek vele, de leírom neked egy kicsit direktebben mire próbál rávezetni: a kaksit ha felteszed a polcra befőttesüvegben, attól még nem lesz lekvár.
Semmin nem változtatna itt az, hogy hóesésben vagy szivecskés, virágos háttérrel menne ez az agyrém ami itt van.
23: Én korrekten válaszoltam, nem sziktozódtam, nem sértegettem senkit. Csupán normál hangnemben leírtam a véleményemet.
Rendben, 23, de egy házat is az alapjainál kell legelőször rendbe rakni. Először a falak és utána jöhet a belső rész.
Illetve kinézetben sokat dobna ez az oldalon, ha már belül nem tudjuk sokszor megregulázni ezt az oldalt, legalább a külseje legyen szép.
"egy házat is az alapjainál kell legelőször rendbe rakni. Először a falak és utána jöhet a belső rész."
Erről beszélünk. A tapétázással ráérsz a legvégén, mert ha összedől az egész amikor felkened a ragasztót, akkor bazshatod.
Hogy értsd: nem azzal van bajom, hogy esetleg szebben néz majd ki az oldal, vagy hogy választható-e az aktuális dizájn. A gond az, hogy - mint te is írtad, vélhetőleg tévedésből - az alapokkal kéne kezdeni.
Az üzemeltető, mint látjuk, minimális erőfeszítésekre hajlandó csak a fejlesztések terén. Azt a minimális erőfeszítést pedig sokkal hasznosabb célokra lehetne fordítani, mint a redizájn.
Nyilvánvaló, hogy ha az oldal technikailag is hibátlanul működne, illetve mentes lenne a trolloktól, politikai agitátoroktól, egyéb szellemi fogyatékosoktól, ha lenne egy következetes, aktív moderáció, satöbbi, satöbbi, akkor a sor végén nyugodtan jöhetne a dizájn is. De ez jelenleg csak az ürülék pofozgatását jelentené.
Nem írtam hogy bárkit sértegettél volna. Türelem azért kell hozzád mert ez a szemellenzős ló hozzáállás valami baromi idegesítő. Hogy ne mondjam, majdhogynem trollkodásnak hat, mintha csak úgy tennél mintha nem értenéd.
Tényleg tök fölösleges bármit írni.
Ha találsz majd partnereket ebben, akkor hajrá, fogjatok össze és kérjétek az üzemeltetőktől. Egyelőre fogadd el hogy akik eddig válaszoltunk, nekünk az a véleményünk hogy nem kellenek ilyen cukiskodó izék ehhez a trasholdalhoz mert nem lesz tőle vonzóbb, vagy komolyan vehető.
Figyeljetek, ti bemennétek egy ronda, otromba kinézetű házba ? Ugye, hogy nem.
Ha a külső kinézet szépen meg lenne csinálva, akkor abba a " házba" lehet több ember menne be szívesen.
Nem kell itt óriási dolgokra gondolni, lehessen pl sárgára, pirosra, lila, barna stb.. színűre beállítani az oldalt, meg lehet ilyen extra pl hogy hóesés, vagy esőcseppek háttérrel, de ez NEM LENNE KÖTELEZŐ!, CSUPÁN OPCIÓ !!
De basszus, ez nem ronda, vagy otromba! Egy korrekt, funkcionális felület lenne arra amire eredetileg ki lett találva, kérdezni valamit és válaszolni. (Hogy nem az, az más kérdés.)
Nem tudom hány éves vagy, én 40, és nem érdekelnek a nyuszikák meg a pink háttér egy ilyen oldalon! És pont hogy nem az értelmesebb, esetleg jogban, tudományokban stb jártas emberekből vonzana be többet egy csilivili dizájn, hanem a tinikből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!