Mit szólnátok, ha a Gyakorikérdéseken mindenki magának állíthatná be a tetszőleges dizájnt, színt ?
Most van ez a kékes alapszín, én örülnék, ha lehetne választani, milyen legyen az oldal alapszíne és mindenki egyénileg ezt kiválaszthatná.
Legyen piros, zöld, citromsárga, narancs, rózsaszín, barna, lila és ezek közül a színek közül tetszőlegesen lehessen választani.
Vagy esetleg lehetne feltuningolni úgy, hogy mondjuk csillagos a háttér, vagy hóesés van a háttérben és valami dallamot is be lehetne állítani, ami folyamatosan szólna.
Különféle alapszíneket lehetne választani az oldalon, amiket fentebb írtam, hátteret lehessen választani, pl hópelyhek esnek folyamatosan a háttérben, vagy csillagok ragyognak, villámlás.
Vagy esetleg az is tök menő lenne, ha állandó színváltósra is be lehetne állítani, mondjuk az oldalon álladóan váltakozna a piros-zöld-kék-sárga szín, ilyen átmenetben menne az egész. De persze aki akarna, maradhatna a hagyományos színnél, háttérnél.
Dallamot is lehetne választani, többfélét, amilyen hangulatban épp vagyok és az szólna az oldalon.
Játssz le az eszközödről a háttérben egy "állandó dallamot". Vagy csinálj saját oldalt.
A színeket úgy érted, mint pl. az eházi.hu-n?
„Most van ez a kékes alapszín”, mikor a kérdésed írtad? [link]
Kevered a 2020. május 12. előtti emlékeddel: [link]
És, állíthatsz magadnak színeket. Egy gyors változtatás, bár ez éppen a 2020. május 12-i zöld kérdés és kérdezői komment és kék válasz háttérszín, ez jutott eszembe: [link]
Hogy mit szólnék hozzá, azt majd akkor fogom tudni, ha látom, hogy milyennek sikerült elintézned.
Még a sötét mód sincs rendesen megcsinálva.
A kérdés és válasz téglalapok árnyéka pl ugyanúgy szürke... A megújuláskor meg jó darabig égette a retinánkat az oldal fehér háttere.
Szerintem sose lesznek válaszható színek.
Böngészőkiegészítővel amúgy most is megoldható a más szín. Pl:
9: Köszönöm, ez valóban hasznos, de én személy szerint jobban örülnék, ha nem kellene semmit letölteni, hanem a Gyakori oldalon az alapbeállításoknál lennének színminták és a számomra megfelelőre tudnék kattintani.
Moderátoroknak valaki megírhatja esetleg, én nagyon örülnék egy ilyen változtatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!