Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit szólnátok, ha a Gyakorikér...

Mit szólnátok, ha a Gyakorikérdéseken mindenki magának állíthatná be a tetszőleges dizájnt, színt ?

Figyelt kérdés

Most van ez a kékes alapszín, én örülnék, ha lehetne választani, milyen legyen az oldal alapszíne és mindenki egyénileg ezt kiválaszthatná.

Legyen piros, zöld, citromsárga, narancs, rózsaszín, barna, lila és ezek közül a színek közül tetszőlegesen lehessen választani.

Vagy esetleg lehetne feltuningolni úgy, hogy mondjuk csillagos a háttér, vagy hóesés van a háttérben és valami dallamot is be lehetne állítani, ami folyamatosan szólna.

2021. febr. 19. 23:43
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nagyon sokat dobna az oldalon és sokkal élvezetesebbé tenné a Gyakori oldalát, kinézetét, már csak a fullos dizájn és lehetőségek miatt is többen látogatnák az oldalt.
2021. febr. 19. 23:46
 2/36 A kérdező kommentje:

Különféle alapszíneket lehetne választani az oldalon, amiket fentebb írtam, hátteret lehessen választani, pl hópelyhek esnek folyamatosan a háttérben, vagy csillagok ragyognak, villámlás.

Vagy esetleg az is tök menő lenne, ha állandó színváltósra is be lehetne állítani, mondjuk az oldalon álladóan váltakozna a piros-zöld-kék-sárga szín, ilyen átmenetben menne az egész. De persze aki akarna, maradhatna a hagyományos színnél, háttérnél.

Dallamot is lehetne választani, többfélét, amilyen hangulatban épp vagyok és az szólna az oldalon.

2021. febr. 19. 23:58
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lenne ha lehetne választani,de nem vagyok nagyravágyó,nekem bejön ez is,kedvencem a zöld és a fekete (éjszakai módban),ezen nem változtatnék,a nappalin azon igen.
2021. febr. 20. 01:41
 4/36 Noren1989 ***** válasza:
94%
Hidd el, aki nagyon akarja, módosítja az oldal stílusfàjljàt, kliensoldalon.
2021. febr. 20. 05:48
 5/36 anonim ***** válasza:
82%

Játssz le az eszközödről a háttérben egy "állandó dallamot". Vagy csinálj saját oldalt.

A színeket úgy érted, mint pl. az eházi.hu-n?

2021. febr. 20. 09:05
 6/36 anonim ***** válasza:
92%

„Most van ez a kékes alapszín”, mikor a kérdésed írtad? [link]

Kevered a 2020. május 12. előtti emlékeddel: [link]

És, állíthatsz magadnak színeket. Egy gyors változtatás, bár ez éppen a 2020. május 12-i zöld kérdés és kérdezői komment és kék válasz háttérszín, ez jutott eszembe: [link]

Hogy mit szólnék hozzá, azt majd akkor fogom tudni, ha látom, hogy milyennek sikerült elintézned.

2021. febr. 20. 10:33
 7/36 anonim ***** válasza:
90%

Még a sötét mód sincs rendesen megcsinálva.

A kérdés és válasz téglalapok árnyéka pl ugyanúgy szürke... A megújuláskor meg jó darabig égette a retinánkat az oldal fehér háttere.

Szerintem sose lesznek válaszható színek.

Böngészőkiegészítővel amúgy most is megoldható a más szín. Pl:

[link]

2021. febr. 20. 10:44
 8/36 A kérdező kommentje:
6: Hogy állíthatok be magamnak színeket ? Szerintem nincs ilyen opció, legalábbis én sehol sem látom.
2021. febr. 20. 10:48
 9/36 anonim ***** válasza:
99%

Letöltöd ezt a bővítményt:

[link]

Majd a kívánt témát:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerkeszteni is lehet őket.

/#7-es vagyok/

2021. febr. 20. 11:02
 10/36 A kérdező kommentje:

9: Köszönöm, ez valóban hasznos, de én személy szerint jobban örülnék, ha nem kellene semmit letölteni, hanem a Gyakori oldalon az alapbeállításoknál lennének színminták és a számomra megfelelőre tudnék kattintani.

Moderátoroknak valaki megírhatja esetleg, én nagyon örülnék egy ilyen változtatásnak.

2021. febr. 20. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!