Miért kaptál régen osztályfőnökit, szaktanárit, esetleg igazgatóit? :D
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 15:09
51/54 anonim válasza:
kimentem beba.szni a szunetben
52/54 anonim válasza:
Én csak pont rosszkor beszéltem. Az egész osztály pofázott,de a tanár pont engem látott meg h mozog a szám. Ja meg igazolatlanok nulladik miatt de megnézném a többi tanárnak hány osztályfőnöki gyűlne össze amiért késnek vahy be se jönnek..ja meg pofáztam a misén mert haláluncsi volt,akkor majdnem kaptam a paptól egy lelki igazgatóit -_-xd
53/54 anonim válasza:
lelki igazgatóit? :O az milyen? :D
54/54 anonim válasza:
7.-ben összefirkáltam a lány öltöző ajtaját egy fehér színű sprayjel.Nagyon vagánynak képzeltem magam.Aztán a takarítók észrevették.Ezután a tesitanár az összes lányt behívta hogy ki csinálta ezt de szokás szerint nem figyeltem mire mondhattam volna hogy én voltam a legjobb barátom azt mondta ő volt.Aztán rávágtam hogy nem ő volt hanem én meg hogy ne higgyen neki a tanár de mivel mind a ketten a "jó" gyerekek közé tartoztunk ezért azt hitte hogy csak meg akarom őt védeni pedig fordítva volt.Ebből az lett hogy nem kaptunk semmit de ő neki le kellett mosni az ajtót.Mivel a legjobb barátom ezért nem hagytam magára.Segítettem neki.Közben bejött a tesitanár amikor mostuk és megszólalt h "Remélem szép tiszta lesz!Ha nem akkor a többit is lemossátok!" de ezt úgy mondta mintha kutyákkal beszélt volna.Úgyhogy mondtam a barátomnak hogy majd befejezem addig várjon meg kint.Mivel valami vegyszeres akármilyen vízzel mostuk le az ajtót hagytam egy feliratot "Remélem szép tiszta lett!".Másnap megint behívták az összes lányt mire a barátomat akarták elővenni de közöltem hogy én voltam.DE nem akarták elhinni szóval harmadnak ugyanezt eljátszottam annyival hogy még alá is írtam.:D Utána már csak annyit mondtak hogy mosd le aztán menjél haza.XDDDD A tesi tanár azóta mindig nézi az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!