Miért kaptál régen osztályfőnökit, szaktanárit, esetleg igazgatóit? :D
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 15:09
11/54 Funktasztikus válasza:
lol utolsó gratulálok:D jaja velünk is elöszokott fordulni hoyg kémián a hátsópadba rágyujtunk:D de merész voltál:D
12/54 anonim válasza:
szaktanárit: órán röhögőgörcsöm támadt, dobálóztam ilyesmi:D
13/54 anonim válasza:
osztályfőnökit egyből az első héten, mert nem engedtük ki a fiúvécéből az egyik oszttársunkat..
aztán szaktanárikat fegyelmezetlen és tiszteletlen magatartásért :D ebből összegyűlt 3 és ezért osztályfőnökit is kaptam.. de egyébként a tanár volt a hülye, mert kb. az egész osztálynak kiosztott egy évben 2-3 szaktanárit fejenként. mindenki utálta xD
14/54 anonim válasza:
Nem mentem el gólyabálra. Azt hiszem, más miatt nem :)
16/54 anonim válasza:
Én kaptam 3-4-et verekedésért. Meg szemtelen voltam, azért is párat. :D
Mi is leemeltük az ajtót, de nem kaptunk intőt. Én kitörtem az angolteremben a tanári íróasztal lábát, azért sem kaptam semmit. De nem is jöttek rá, hogy én voltam. A 7.-esek meg eltörték a szekrények alját és oldalát a folyosón. Abból se lett intő.
15/l
17/54 anonim válasza:
Óra zavarása,átszöktem a boltba szünetben, rajzóráról 5 perccel előbb kiszöktünk,igazolatlanok.
18/54 anonim válasza:
Osztályfőnöki intőt kaptam, nem mentem be tesíórára :D
19/54 anonim válasza:
az egyik oszt. kirándulás nagyon csúnyán berúgtam...igazgatóit kaptam XD
20/54 A kérdező kommentje:
Még jöhetnek sztorik(:
2010. júl. 12. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!