Miért kaptál régen osztályfőnökit, szaktanárit, esetleg igazgatóit? :D
Alt suliba osztalyfonokit, mert fent maradtam a szunetben. Meg amugy is szemtelen voltam nagyon.
Gimiben (vallasos...) 1x mert ralegyintettem az osztalyfonokomre, meg meg 1x mert visszaszoltam neki vmit.
Sose tudtam tartani a szamat...:)
Szaktanarit meg igazgatoit nem kaptam.
19/L
Gondolom szüleid örülhettek:D
Ez hanyadikba volt?Mert nekünk 2.-ig kellet váltócipő..
zavartam az angol órát tavaly xDD röhögtem meg beszélgettem ezért kaptam szaktanáriit...
13/L
Szaktanári: Angolos pi*ának beszólás(ok),órán fingerboardozás,osztályban foci,visszaszólások,órai bunyó
Osztályfőnöki:Rongálás
12/F
Hú, komoly bűnlajstromom van:
Szaktanári: nem csináltam angol házit. Soha.
Osztályfőnöki: Leöntöttem az ablakból egy osztrák turistát. Háromszor.
Igazolatlan hiányzás. Igazgatói lett volna, ha nem tudtam volna pár napot leigazolni.
Az osztályfőnököm arcába fújtam a füstöt, az iskola területén.(Nem direkt volt. Kilestem a sarkon, mert hallottuk hogy valaki jön. Az ofő meg ott állt. Előtte szívtam a cigibe. Megijedtem,na!)
Igazgatói: Kinéztem az ablakon miután a haverom leöntött egy osztrák turistát. Nem hitték el hogy nem én voltam, a priuszom miatt.
Kimásztam a kollégiumból.
Alkoholt fogyasztottam tanítási időben. (18.szülinapom volt. Örüljenek hogy bent voltam. Amúgy csak koccintottunk.Valszeg megúsztam volna az ofőtől dorgálással, ha nem a diri kap rajta...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!