Miért kaptál régen osztályfőnökit, szaktanárit, esetleg igazgatóit? :D
Lány létemre sajnos volt egy-két szaktanári figyelmeztetésem. Rúgdostam a rajtam gúnyolódó fiúkat (kövér kislány voltam), meg egyszer nem engedett be az osztályba egy srác és kétoldalról nyomtuk az ajtót, ő kifelé, én befelé, és leemeltük véletlenül :D
Volt, hogy kiszöktem gólyatáborban a lányokkal, de akkor csak ők kaptak, én nem, biztos, mert rólam nem hitték el, hogy kimentem... :P 22L
osztályfőnökit: egyik tanár rajta kapott cigizésen.
szaktanárit: általánosban utoljára, már nem tudom miért.
igazgatóit: Verekedés miatt. Fegyelmit a túl sok igazolatlan óra miatt.
És rohadtul nem vagyok büszke rá.
Én lány létemre nagyon rossz voltam. A sok apróság mellett ellenörzőben átjavítottam a félévi egyest négyesre, aztán vissza, hogy megmutassam oszifőnek, hogy alá van írva, de lebuktam (sas szeme volt az osztályfőnökömnek).
Orvosi igazolást gyártottam, én rajzoltam meg a pecsétet színesceruzával (nagyon ráértem) :-))) De lebuktam vele, igaz más miatt, a pecsét tökéletes volt!
Naplóba beírtam magamnak ötösöket, mert ott hagyta a tanár szünetben (nem tudom, hogy mertem, ma már olyan parás vagyok, mint az állat) xDDDDD
Cigiztem órán a hátsó padban, ittunk szünetben, de ezekkel nem én buktam le :-)
Ilyenek...Nem vagyok rá büszke egyáltalán!!!!
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!