Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kaptál régen osztályfőnö...

Miért kaptál régen osztályfőnökit, szaktanárit, esetleg igazgatóit? :D

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 15:09
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

ja meg egyszer a tanár szemetesébe hugyoztam egy haverommal de még 4.dikben volt eléggé hülye voltam mert lyukacsos volt az oldala annak a szarnak utána gyorsan elpucoltunk a suliból

másnap jött az offó orrunk elé tartott egy zsepit aminek hugyszaga volt és kérdezte hoghy ez minek a szaga mimeg boci szemekkel: hát nemtudjuk...

2011. júl. 20. 18:38
 42/54 A kérdező kommentje:
Uhh ezt a kérdést már több mint egy éve kiírtam:D
2011. júl. 22. 08:21
 43/54 anonim válasza:

mert mikor odahajolt a tanár hogy leszidjon úgy leüvöltöttem a fejét hogy nem tudta mit csináljon. szaktanári.

összetörtem a kukát és odahugyoztam a tanári elé.igazgatói.

2012. febr. 16. 20:16
 44/54 anonim ***** válasza:
100%

tavaly rajzórán a tanár okosan rátett egy lámpára egy újságpapírt, hogy jobbak legyenek a fények, elkezdett füstölögni, épp mentem volna oda hogy leszedjem, erre kigyulladt. mindenki megijedt és elkezdett kirohanni, egy csaj leszedte és eltaposta, de AZ EGÉSZ OSZTÁLY intőt kapott, mert ugye mi vagyunk a hülyék, + leszidtak, hogy mit rohangálunk a folyosón :D

ezenkívül lógásért, bár az nem szórakozásból volt, de már mindegy. ahogy olvasom, hozzátok képest egész jó kislány vagyok amúgy :D 15l

2012. febr. 20. 20:18
 45/54 anonim ***** válasza:

fú, 1 csomó volt, de már nem tudom pontosan hogy melyikért milyen fokozatot kaptam. mindegyik más volt.

szünetben kiszöktünk a boltba (csokiért meg piáért), de az egyik tanár meglátott és bebuktunk.

minden szünetben átjártunk a szomszéd telekre gyümölcsöt szedni. lecsórtunk több mint 1 fél cseresznyefát, meg 1 fél eperágyást. aztán a tulaj hátrajött és meglátott mindenkit. ebből majdnem feljelentés is lett, de igazgató lezsírozta vele, hogy koccoljon el.

visszaszólások, beszólások, trágár beszéd órán.

osztálytársam alól eltoltam a széket, még jóval előbb, mielőtt leült volna, szóval az is bukta volt.

a padtársammal olyan brutális röhögőgörcs jött ránk órán, hogy már vagy fél órája nem bírtuk abbahagyni. aztán kiküldtek. kimentünk, de be se csuktuk még az ajtót, amikor összeestünk és négykézláb fetrengtünk az osztályterem előtt az ajtóban és szakadtunk. utána elmásztunk egy kicsit távolabb és egymáson fetrengve folytattuk. közben meg 1 srác ott állt a folyosón.. :D

2012. febr. 20. 20:25
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

ja, meg még egy.

ugyan ezért nem kaptunk semmit, mert a tanárok sosem tudták meg. órák után ott maradtunk baromkodni. bementünk a wc-be, ahol épp az egyik osztálytársunk pisilt. bedobtuk a szivacsot hozzá, erre ő pont akkor állt fel a wc-ről, szal pont belepottyant a sárgába. aztán onnan valaki kihalászta, egy darabig azzal kergetett minket, utána meg visszahelyeztük az osztálytermünkbe. év végéig azt a szivacsot használta minden tanár, úgy hogy soha senki nem mosta ki, mert az egész osztály be volt avatva. mikor rámarkoltak a tanárok, az egész osztály kitört. :DD

2012. febr. 20. 20:30
 47/54 anonim ***** válasza:
ja igen, nálunk is RENGETEG ilyen dolog volt még, amikért nem kaptunk, majd egyszer végiggondolom :D
2012. febr. 20. 20:34
 48/54 anonim ***** válasza:
5%

Szaktanárit (dicséretet): helyesírás verseny, angol verseny.

Ofőit: (figyelmeztető): trehányság miatt, rendszeresen nem volt cuccom.

Szaktanárit: (figyelmeztető): SOHA nem csináltam meg a törimunkafüzetben lévő feladatokat, csak ez után.

Gimire kénytelen voltam megváltozni. Most már csak annyi gond van, hogy nem hozok füzetet egy adott tantárgyból és mindig másikba írok, ezért egy füzet tele van mindenféle tantárggyal. Ez nekem nem gond, csak igyekeznem kell elkerülni, hogy a tanárok megnézzék a füzetemet.

Egyébként igazi "rosszaság" vagyok, néhány fiúval szervezzük a bulit, csak ritkán jön el a megfelelő alkalom.

Ja és majdnem kaptam egy intőt, mert 2 órát késtem, 8-kor keltem. Ha 3. órában észreveszi a tesitanár, hogy éppen akkor jövök, nekem végem, 3 igazolatlan után intő. De nem vett észre senki, ezért még csak ofőit se kaptam! 15/L

2012. febr. 20. 21:38
 49/54 anonim ***** válasza:
Inni merészeltem...
2012. febr. 20. 23:13
 50/54 A kérdező kommentje:
Én ma kaptam egy osztályfőnöki figyelmeztetőt,mert elmentem enni táncpróba előtt...de amúgy eddig is ellehetett járni,csak most megtiltották..utána egyik csaj mondta hogy az osztályfőnök mégis megengedte, elmentünk 2en bnőmmel senki se volt ott az osztályból, szval végülis a csaj hibája hogy miért hazudgál..
2012. febr. 21. 16:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!