Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kaptál régen osztályfőnö...

Miért kaptál régen osztályfőnökit, szaktanárit, esetleg igazgatóit? :D

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 15:09
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
pfú emlékszem most nem rég volt hogy egy gyerek a suliban meggyújtotta egy másik lány haját úgy lecseszte iga bá még intőt is kapott :P
2010. okt. 19. 10:25
 32/54 A kérdező kommentje:
És mi lett a lány hajával?
2010. okt. 19. 13:49
 33/54 anonim ***** válasza:
100%
osztályfönökit dohányzásért.Hiányzásért soha,mindig igazoltuk magunknak.Ajtó leemelés nálunk is volt,csak amikor leemelödött a srác felé billentt,én meg gyorsan átálltam a bámulok táborába.Mire odaért a tanár egyedül tartotta csak neki irtak be.
2010. okt. 19. 14:02
 34/54 anonim ***** válasza:
hogy mi lett a lánnyal? csak 1. fokú égési sérülést szenvedett de leégett a hajának a fele
2010. okt. 19. 14:07
 35/54 anonim ***** válasza:
jajj bocs 2 est akartam irni :d
2010. okt. 19. 14:13
 36/54 A kérdező kommentje:
Juj szegény:(
2010. okt. 19. 15:27
 37/54 anonim ***** válasza:
100%

Hát én azért kaptam mert egyszer a suli ablakán mentünk ki az udvarra, de elkaptak. Az ellenőrzőbe vmi ilyesmi volt beírva

"T. Szülők!

Gyermeküket osztályfőnöki intőben részesítem mert a tanórák után az ablakon távozott."

Ezen elsőre még apám is leröhögte magát de azért mondta hogy többet ne csináljak ilyet

2010. nov. 12. 23:11
 38/54 anonim válasza:
52%
én azér kaptam osztfőit mert az egyik srác elkezdte órán simogatni a térdem, én figyelmeztettem hogy megütöm ha nem hadja abba, erre tovább folytatta és úgy képen töröltem hogy vérezni kezdett az orra meg az egyik foga is letört, ömlött a vér a szájából, erre elkűldtek az oszfőhöz én meg hiába pofáztam neki hogy én figyelmeztettem a srácot. a végén sajnáltam is egy kicsit, hogy úgy megütöttem:S bár szerintem jogos volt ha előre szoltam
2010. nov. 16. 22:58
 39/54 anonim ***** válasza:
70%

Ahogy elnézem itt rohadtul jó gyerekek vannak:D

hááát én eléggé bajos voltam

3.db igazgatói: 1.kiránduláson 2 gyereket vertem meg.2.-megvertem egy két évvel nagyobbat 3. az utcára dobtam egy félig tele flakont ami majdnem fejenkapta a mindenest

fuuuu oszt.főnöki 1-6-ig nem hazudok volt vagy 40-50 verekedésért,káromkodásért,rongálásért,wc eltömítéséért végig néztem 7-ikbe ahogy a haverom kihívott 30éves hát eléggé durva embereket és a suli előtt megvertek egy pár nyolcadikost(oszlopba verték a gyerek fejét)

szaktanári is volt vagy 40 házi f. nem csinálásáért,hazudozásért, tanárnak beszólásért, tanár székére teát öntöttem a krétákat a kukába dobtam, a konyhásoknak beszóltam hogy szar a kaja stb.

2011. ápr. 19. 14:16
 40/54 A kérdező kommentje:
utolsó te nem vagy semmi:D
2011. ápr. 20. 06:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!