Miért kaptál régen osztályfőnökit, szaktanárit, esetleg igazgatóit? :D
Hát én azért kaptam mert egyszer a suli ablakán mentünk ki az udvarra, de elkaptak. Az ellenőrzőbe vmi ilyesmi volt beírva
"T. Szülők!
Gyermeküket osztályfőnöki intőben részesítem mert a tanórák után az ablakon távozott."
Ezen elsőre még apám is leröhögte magát de azért mondta hogy többet ne csináljak ilyet
Ahogy elnézem itt rohadtul jó gyerekek vannak:D
hááát én eléggé bajos voltam
3.db igazgatói: 1.kiránduláson 2 gyereket vertem meg.2.-megvertem egy két évvel nagyobbat 3. az utcára dobtam egy félig tele flakont ami majdnem fejenkapta a mindenest
fuuuu oszt.főnöki 1-6-ig nem hazudok volt vagy 40-50 verekedésért,káromkodásért,rongálásért,wc eltömítéséért végig néztem 7-ikbe ahogy a haverom kihívott 30éves hát eléggé durva embereket és a suli előtt megvertek egy pár nyolcadikost(oszlopba verték a gyerek fejét)
szaktanári is volt vagy 40 házi f. nem csinálásáért,hazudozásért, tanárnak beszólásért, tanár székére teát öntöttem a krétákat a kukába dobtam, a konyhásoknak beszóltam hogy szar a kaja stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!