Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért bántjátok az emo-kat?

Miért bántjátok az emo-kat?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 17:49
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
67%
18:52, mert szerinted, aki gazdag, az a new yorkerbe megy ruhat venni???:-)
2010. máj. 28. 10:32
 32/43 anonim ***** válasza:
33%

Ámberek!

Tud valaki értelmesen válaszolni,mert hogy mindenki paraszt az hót fix.

2010. jún. 1. 20:42
 33/43 anonim válasza:
Most ez komoly? "mert szarok,gagyik"...Ők csesztetnek titeket? ugyanolyan emberek,és az érfelvágás is elég abszurd,nem emok szoktkvágdosni,hanem az aki akarja,nem köthető stilushoz.Ez egybasz*t nagy tévhit, akik ezt állitják azok kis szánalmasak,akik másokat itélnek el mert magukkal nem elégedettek,Ha valakivel keménynek, k*cs*gnek kell lennetek,akor kezdjétek magatokkal,ne mással,nem ártottak...(ajánlanám Riddler-Kinek nem inge c. számot...)térjtek már magathoz,ha vki szőke hajú b*szogatjátok,h a valaki fekete bőrű, b*szogatjátok,tök mind1 h ki legyen az csak ne magatokat csesztessétek...röhejesek vagytok
2010. jún. 22. 11:47
 34/43 anonim ***** válasza:

IGEEEEEN na kuss. Rontják a levegőt, tök értelmetlenek meg minden.

AZ ÉN KOMMENTEMMEL TÉMA LEZÁRVA!

Pont.

2010. jún. 22. 12:24
 35/43 A kérdező kommentje:

teuramisten, egyáltalán nem zavarnak vagy piszkálnak senkit és semmit!!!

aki nem szereti az emokat az ne figyeljen oda rájuk!

2010. jún. 27. 16:35
 36/43 anonim ***** válasza:
45%

NANA

Nincs vége ! Elgondolkodtam, milyen lenne 1 alternatív univerzumban, ahol pédául nem az emókat csesztetnék, hanem a .............-t (<----mindenki tegye ide a sját kedvenc stílusát). Na az, hogy esne. Most tényleg gondolkozzunk el. Mindenki azt a stílust választja,ami neki tetszik. Most azért piszkálni őket, mert nem tetszik a stílusuk, meg egy két emó csókolózik a youtube-on látható videókon, meg agyiszint.hu-n fenn van egy kép "még hogy az emók nem homokosak,, címmel, attól még lehet köztük heterószexuális. Nem? NA MOST PONT.

2010. júl. 6. 10:35
 37/43 anonim ***** válasza:
0%
Én hamarabb írtam szal a kérdező kommentje előtt volt a pont :D
2010. júl. 6. 11:08
 38/43 anonim ***** válasza:
61%

nem értem h mire jó ez az egész baszogatás... az emok is emberek könyörgöm! most meg kellene ölni őket azért mert nem bunkók mint a többiek akik fikázzák őket? mindenki úgy öltözik ahogy akar! nekem is vannak emos barátaim és sokkal értelmesebb közülük néhány mint a többi ismerősöm! szal lelehetne már szálni róluk és békén lehetne már hagyni őket mert lehet h tényleg komoly problémáik vannak és akkor még nagyon jól eshet nekik az h mindenki leszólja őket. nem ártottak eddig se senkinek és pont ezért nem értem h miért kell utálni őket...

képtelenek az emberek alfogadni ha valaki más...

2010. júl. 7. 18:59
 39/43 A kérdező kommentje:
18:59, teljesen egyetértek veled :)
2010. júl. 8. 18:39
 40/43 anonim ***** válasza:
60%
Én meg nem értek egyet vele. Egy jelentős részük pökhendi, arra büszke ahogy kinéz meg amilyen ruhákat visel, és amikor részegen kimegy az utcára a szintén emós haverjaival és meglátnak egy gyereket, aki a mai gondolkodásmód szerint ,,gáz", rögtön elkezdik fikázni, most teljesen mindegy, hogy nyíltan előtte, vagy pedig egymás között, mindenesetre ennyit a szegény, ártatlan emósokról...
2010. júl. 12. 16:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!