1/9 anonim 

válasza:

Igen, mert lehetnénk egy folt is, például egy lepedőn.
2/9 Janaqks 

válasza:

Még bármi lehetsz :D
Egy beteg férfi szarvas lett azt (elvileg)lelőtték a vadászok
3/9 anonim 

válasza:

Azért vagy pont ember, hogy ilyen kérdéseket ki tudj írni. Amúgy nem értem a kérdést, mert én nem ember vagyok, hanem csak egy folt a lepedőn.
4/9 anonim 

válasza:

Így alakult a fejlődés de így van lehetőség sokrétű.
5/9 A kérdező kommentje:
#3 Ha folt vagy egy lepedőn, hogy írtad ezt le?
febr. 6. 21:43
6/9 A kérdező kommentje:
Amellett hogy ember vagyok még öntudat is vagyok, ezért tudom hogy ember is vagyok, de vajon minden öntudatos? Egy folt is lehet öntudatos amellett hogy folt? Az állatok szerintem tudják hogy léteznek, bár azt nem tudom hogy pl. egy kutya gondolt-e már arra, miért pont kutya. De vajon egy növény tudja hogy létezik?
febr. 6. 21:47
8/9 anonim 

válasza:

Az élőlény az életére jellemző "beépített programját" futtatja. Az emberen kívül nem igazán filózik a létén más élőlény, csak egyszerűen teszi a dolgát. Fejlődik, növekszik, eszik, szaporodik, stb.
9/9 anonim 

válasza:

Igazabol semminek nincs ertelme, kialakult, letezik, aztan megszunik, mintha sose lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!