Nem gyűlölitek magatokat/felmenőiteket a depresszió miatt? Hogy miért pont nektek kell ezzel élni mikor mi vagyunk a kisebbség?
Csak látom magam körül az egészséges embereket, akikről tudom hogy SOHA nem fogjak megtudni hogy milyen pokoli érzés a depresszió.
Most olvastam egy statisztikát, hogy a népesség csupán 2 százaléka tapasztalja meg a depresszió/apátia valamelyik formáját… 2…. A többi 98 éli világát és soha nem fogja megtudni hogy ez milyen érzés
Sőt nekem pánikrohammal egybekötött depressziom volt, az meg 1000x rosszabb mint az amikor nem bírsz kikelni az ágyból….
GYŰLÖLÖM felmenőim amiért szaporodtak… gyűlölöm. Mivel generációk óta megvan a hajlam, de az anyám véletlenül mégis teherbe esett.
Ti nem utáljátok már az egészséges embereket?
Nem, nem utálom az egészséges embereket.
Megvan a hajlam oké, de a legtöbb ilyet már lehet kezelni elég jól.
Ha genetikai a betegség arról senki nem tehet. Most utáljak egy embert csak mert egészséges?!
Ha a környezet betegíti meg az embert az már más kérdés.
Nem utálom őket. Ez egy genetikai probléma elsősorban.
Van aki cukros, van aki autista, van akinek asztmája van. Nekem meg depresszióm és pszichózisom van. Senki se kérte, se mások, se én.
Ezt dobta a genetikai lottó, ebből kell kihozni a lehető legtöbbet.
A gyógyszer működik, figyelek magamra: nem drogozok, nem iszok.
Kezelhető betegségről van szó.
A másik, hogy pánikrohammal egybekötött depressziód volt ami “1000-szer rosszabb” mint a sima.
Ez nem verseny.
Nem hinném, hogy örülnél annak, ha xy komolyabb pszichiátriai kórképpel azt mondaná neked, hogy áhhh ez semmi, neki sokkal rosszabb diagnózisa van, és utálna érte.
Én zárt osztályon voltam skizoként , 3 évig jártam mindenféle pszichológus és gyógyászhoz.
90%ban meggyógyultam
Minden amit teszel a gyógyulásodért az egy lépés amivel már közelebb vagy a boldogságodhoz, ne add fel.
Hiszek benned
3
Sajnos nem mindenkinél kezelhető ez a betegség. Nekem szerencsére a negyvenes éveimben jött elő, de azóta pokol az életem.
Nem gyűlölöm a többi embert, aki nem depressziós, de irigylem őket.
Igen, én láttam cukros embereket két pofára süteményt zabálni, meg rengeteg ember azért hajtja túl magát, hogy még több pénze legyen, ami baromság, mert ha majd meghalnak, nem visznek magukkal SEMMIT, stb. (Most nem nagyon jut eszembe más önromboló dolog, de bőven van.) Én BÁRMIT megtennék, hogy jobban legyek, de semmi nem segít. Így kell elviselnem az életet és nagyon sokszor szeretném kinyírni magam.
Egyébként a 2 százalék tévedés lehet, az emberek kb. 20 százaléka tapasztalja meg élete során a depressziót, csak különböző súlyosságban.
4, nem versengesbol irtam…
Csak azért mert nekem már volt mindkettő és a pánikrohamos mely depresszió számomra meg 1000x rosszabb mint a “sima” amikor nem akarsz fogat mosni sem
Én nem tudom nem irigyelni és emiatt utalni az embereket… mindenki éli világát, képesek dolgozni, lehet kapcsolatuk(nekem sosem volt) és mindez a rossz gének meg a felelőtlen szüleim szaporodása miatt
Kezelni meg ne mondjatok hogy egyszerű…. 2 antidepitol is rosszul lettem, a pszichiátrián már első percben zaklattak… nem olyan könnyű ez
Mellesleg az én környezetemben nincs más beteg csak én meg a család
Az antidepresszánstól eleinte még jó hogy rosszul érzed magad. Ezek ilyen gyógyszerek az elején sajnos. Ki kell rajtuk bírni pár hetet, mert a pozitív hatása csak később jelentkezik.
Én is mit össze nem szenvedtem mire elkezdett hatni. De amikor beüt, onnantól jó a dolog már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!