Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem gyűlölitek magatokat/felme...

Nem gyűlölitek magatokat/felmenőiteket a depresszió miatt? Hogy miért pont nektek kell ezzel élni mikor mi vagyunk a kisebbség?

Figyelt kérdés

Csak látom magam körül az egészséges embereket, akikről tudom hogy SOHA nem fogjak megtudni hogy milyen pokoli érzés a depresszió.

Most olvastam egy statisztikát, hogy a népesség csupán 2 százaléka tapasztalja meg a depresszió/apátia valamelyik formáját… 2…. A többi 98 éli világát és soha nem fogja megtudni hogy ez milyen érzés

Sőt nekem pánikrohammal egybekötött depressziom volt, az meg 1000x rosszabb mint az amikor nem bírsz kikelni az ágyból….

GYŰLÖLÖM felmenőim amiért szaporodtak… gyűlölöm. Mivel generációk óta megvan a hajlam, de az anyám véletlenül mégis teherbe esett.

Ti nem utáljátok már az egészséges embereket?

2023. ápr. 12. 13:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20

Nyugika, én is bipoláris vagyok. Nem kell összeomlani, hanem elhatározni, hogy valahova elmész végre. Vagy sima pszichiátriára vagy pszichiátriai rehabra (Tündérhegy, Thalassa, Balassa u.).

És attól még, hogy nekem nem jó egyik gyógyszer sem, a legtöbb embernek egyébként tényleg jó szokott lenni valamelyik (lehet, hogy a tizedik). Nekem is azért sokat segít a gyógyszer abban, hogy tudjak aludni vagy enni, csak éppen a depimen meg a szorongásomon nem segít egyik sem.

17-es és 19-es voltam

2023. ápr. 18. 15:51
 22/25 anonim ***** válasza:

Most akkor te depressziós és pánikbeteg, és/vagy bipoláris vagy??????

Az a diagnózisod ami a papírra van írva.

2023. ápr. 18. 18:49
 23/25 anonim ***** válasza:

Amúgy igen, sok a balf@sz idióta a pszichiátrián, mert sose tanultak meg viselkedni. Az, hogy ki mit gondol rólad a fejében azt le kell szarni. Kezelésre mész, nem haverokkal vagy.

Mondom, aki értelmes, azzal se az orvosnak se az ápolónak nem lesz baja.

Nálunk aki problémázott folyamatosan és nem tudott viselkedni, azt visszarakták a zártra. Aki értelmes volt, nem hőzöngött, betartotta a szabályokat, csendben volt, azt nem baszogatták. Rókusban voltam.

Az idegesítő betegtársaknak meg meg kell mondani, hogy hagyjanak békén. Ha nem ért belőle, akkor ápolónak jelezni.

2023. ápr. 18. 18:57
 24/25 nebb67 válasza:

En szimplan magamat nem szeretem.

Masokkal nincsenbajom tbh.

Mondjuk kb mindent/mindekit ignoralok:D

2023. máj. 14. 02:28
 25/25 anonim ***** válasza:

A depressziódon belül még súlyos torzulással is küszködsz.

Mi közük az egészséges embereknek a te betegségedhez?

Kezeltesd magad.

2023. máj. 22. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!