Miért bántjátok az emo-kat?
Szerinted mondd meg a barátaidnak, hogy ne foglalkozzanak a sok primitív beszólással!
Ilyen emberek véleménye senkit se kell, hogy érdekeljen!
Találnak úgyis olyan embereket(pl.Téged), akik normálisan viszonyulnak hozzájuk, és ez a lényeg!:)
Nem tudom, ki hogy van vele, de sok emos nagyon jól néz ki!:D
Az a lényeg, hogy mindenki olyan stílust követ, amit szeretne, ezért nem kell senkit sem leszólni!
köszi, ez jólesett (12:54):)
szerintem sem érdemes őket leszólni, de sajnos vannak olyan emberek, akik szeretnek utálni másokat a stílusuk miatt:(
Megint én!
Az olyan emberekkel nem is kell foglalkozni!:)
Élő példa, felteszel itt egy teljesen normális kérdést, mint például ez...
Erre is az esetek 80%-ában nem válaszoltak normálisan!
Nem kell velük törődni, csak saját magukat mutatják be vele, ha külső alapján ítélnek, és piszkálnak másokat! Ennyi!:)
17/L
ami a legjobban zavar az az, hogy nem tudnak róluk szinte semmit, de azért utálják őket...
pl. (csak hogy idézzek az előttünk szólóktól: "...vagy sértődj meg, és nyírd ki magad.") mintha olyan gyakran vagdosnák magukat az emok...
de most komolyan...
szerintem nem néznek ki b_zisan, de még ha úgy néznének is ki, akkor sem kellene őket piszkálni!
rájuk tartozik a saját kinézetük, nem Rád!
nincs világfájdalmuk, ők legalább nem nyomják el magukba az érzelmeiket, nem minden fiú sminkeli magát.
vagy Te is csak a kinézetük miatt utálod őket?!
A kérdés írójával 100%-ban egyet értek. Most őszintén :
nekem ki van vasalva a hajam mint az emóknak, de farmer gatyát, meg fehér pólót hordok, amin kosárlabda atléta van, mint a rappereknek. MÉGSEM HALLGATOK EMÓS ZENÉT! Mert hát kivan vasalva a hajam, oszt akkor mi van? Akinek tetszik, tetszik, akinek nem, nem. Nem erőltetem rá. Az a fontos hogy nekem tetszik, és kész.
Na, látom csóró vagy.
Na akkor idefigyelj. 1.Az emo nem egyenlő azzal, hogy gazdag. Én például emo vagyok, de nincsen New Yorkeres nadrágom, nincs Converse cipőm, és nincs semmi olyan cuccom, ami márkás. A hajvasalót is a kolis szoba társamtól kérem kölcsön, és a kínai boltokba megyek vásárolni. Miért? Mert csóró vagyok. 2. Fikázhatnám a rockereket, a rappereket, meg a technós tüc-tüc diumdisu barmokat, SŐT bárkit ! De NEM TESZEM ! Van aki nem azért lesz emo, mert nem a divat , hanem családi-magánügyi problémák miatt, mert az élete egy kalap fos az apja-anyja paraszt vele , a nővérének meg kinyaljkák a seggét, ő meg tartozni akar valahová, hát mi a BÚVALBASZOTT BÁNATOT TEGYEN???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!