Miért bántjátok az emo-kat?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 17:49
3/43 anonim válasza:
mer nem lehet megkülönböztetni a csávót meg a nőt, tök rondák és búzák is. meg olyan gagyi az összes -.-"
4/43 anonim válasza:
Ja mert nem tudod melyik fiú melyik lány. Búzák. És a zenéjük is sz*r
5/43 anonim válasza:
Mert selejt az öszes, és a rosz minöséget háttérbe kell szorítani >:D
6/43 anonim válasza:
Mert nyomik, egyaltalan nem ferfiasak.Es a legtobbjenek tok szarul all ez a hajstilus, de nem fogjak fel, szoval meg hulyek is:-)
7/43 A kérdező kommentje:
Ők mit követtek el ellenetek?
nem fikáznak le allandóan mindenkit, akkor ti miért szóljátok le őket?
2010. ápr. 30. 18:56
8/43 anonim válasza:
Mert szánalmasak. Megérdemlik, hogy bántjuk (bár inkább azt mondanám: csesztetjük) őket, hamár nem képesek normális emberhez méltóan felöltözni és kinézni. Ráadásul nagy világfájdalmuk van, mert nem kaptak apucitól/anyucitól New Yorkeres nadrágot meg pólót... Ezért.
9/43 anonim válasza:
Én csak azért utálom őket, mert a legtöbbjük egy elkényeztetett csitri vagy valami nemtudom... Ha nem kapnak új ájpodot, nyújorkeres cuccokat képesek sírni, és hogy úristen milyen szemét a világ... Hát megnézném mi lenne velük, ha kicsit sz*rabb körülmények közé szorítanánk őket(najó tudom mi lenne, érfelvágás)... Nekem csak ezekeböl a milliomoscsemetékböl van elegem de marhára. -.-
17L
10/43 A kérdező kommentje:
Őket hívják poser -eknek!
2010. ápr. 30. 20:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!