Miért bántjátok az emo-kat?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 17:49
41/43 anonim válasza:
Mert ha virágillatot éreznek, körülnéznek, hogy merre van a koporsó.. Egyébként mert buta a felfogásuk.
42/43 anonim válasza:
Azért, mert kis országunkban az számít emo-nak, aki Hokizó Fotelt hallgat, a fél szeme el van takarva és folyton bőg. Az emo eredetileg az érzelemmentes, hideg világ elleni lázadás akart lenni, de mára ebből csak a sok pózer selejt maradt meg (tisztelet a kivételnek, bár olyannal még nem találkoztam). Jó, ízlésficamban szenvednek, az tény, de ezért utálni valakit? (Egyébként is kinek a pap, kinek a papné...) Ohh és mielőtt valaki megkérdezné... NEM vagyok emo, SOHA nem is voltam és nem is leszek. Nem tetszik ez a stílus, de nem vagyok olyan beszűkült, h csak azért utáljak valakit, mert emo, max akkor ha tudom, h egy képmutató, pozör, mert az olyanokat utálom.
43/43 anonim válasza:
Én nem ítélem el őket egyszerűen nem foglalkozok velük.Ezis egy stílus valaki szereti valaki nem .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!