Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyek a (viszonylag) jól...

Melyek a (viszonylag) jól fizető szakmák, mit érdemes tanulni? Részletek a leírásban

Figyelt kérdés

Kissé el vagyok keseredve. Sosem volt nagyon életcélom, sosem tudtam mit akarok tanulni és lassan 30 éves leszek már.

Kezdek rádöbbenni, mennyi mindent tanulhattam volna már az elmúlt néhány évben is. Bekerültem egy munkahelyre és itt megállt az élet...azaz megy a napi szokásos mókuskerék, amiből nem bírok kiszállni, csak mondogatom. hogy ezt kéne meg azt kéne, de nem trszek semmit mivel valahogy nem sikerült találnom olyat amihez úgy érzem érteni is tudnék, ha mélyebben tanulnám,illetve higy valamennyire az se ártana, ha érdekelne.

A matek sosem volt erősségem alapvetően, tehát alapvetően a mérnöki képzéseket kizártam, de javarészt a gazdász irányt is....Zene-művészet mrgint nem az én terepem, meg az talán meg se éri kifejezetten.

Jogi karon végeztem egy számomra csak "büfészaknak" nevezett képzésen, utána gondolkodtam a jogászon, de kis gondolkodás és az előző ismeretek alapján úgy éreztem, nem szeretnék paragrafusok között élni. Abban biztos vagyok, hogy végig tudtam volna csinálni, de azt kifejezetten érzem, hogy nem akarom.

Valami kreatívabb irány érdekelne szerintem, grafikus képzés fordult meg a fejemben, szeretek készíteni dolgokat, valamit mások szerint is lenne érzékem efféle dolgokhoz. De volt, aki el tudott volna képzelnő valamilyen rendezvényszervezőként.

Szerintetek mibe lehet érdemesebb belefogni a mai világban? Nincs bajom a munkával alapvetően, szívesen dolgozom, átmenetileg virágüzletbe is segítettem be, de pl. ezt a fajta "talpalást" és hétvégézést szeretném elkerülni.

Mit ajánlanátok?

ma 12:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!