Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szereted Justin Bieber-t?

Szereted Justin Bieber-t?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 18:12
 71/109 anonim ***** válasza:
80%
Nem szeretem ,kirázz tőle a hideg.Mit szedett az anyja valami tablettát,amikor terhes volt vele?,lehet ettől lett ilyen elmaradott,röhej ahogyan kinéz a klippekben a vele egykorúak mellett.
2010. aug. 18. 17:55
 72/109 anonim ***** válasza:
80%
Nem szeretem,én is megnéztem az új számait és hát idiótán néz ki a klippekben a többiekhez képest.Igen fejlettlen,az összkép nagyon zavaros.
2010. aug. 19. 18:28
 73/109 szusand ***** válasza:
85%
Néha ez bennem is felötlik , és a legszívesebben hánynék ( !!! ) de mivel kulrtúrált ember vagyok ezért türtősztetem magam . Egyébként nem szeretem , mert nekem túl " tenyérbe mászó " .
2010. aug. 23. 09:33
 74/109 anonim ***** válasza:
0%
Én igenis rajongok érte . És imádom .
2010. aug. 23. 12:31
 75/109 anonim ***** válasza:
88%
Utálom,hát aki ebben jó pasit lát az beteg,a gatyójában hogy találj valamit vigyél nagyítót,lemaradt kis törpe,
2010. aug. 24. 11:49
 76/109 Bella136 válasza:
36%

Én csaj vok! És UTÁLOM,UTÁLOM,UTÁLOm, és az egész osztályom utálja! Ez a kis p*cs csak csajokat tud smárolni a klippjeibe,Nyávogós kislány hangja van,egy kis pisis 11 évesnek néz ki! A kinézete hányinger,és egyenesen hányok tőle,és egy ilyen hányadékot hogy lehet szeretni???? :@

SP ezerszer jobb!! Ezerszer! Jázmin Lúdbőr.Ez ezentúl a neve! Nem is érdemli meg hogy kimondjam a nevét! Egy kis pisis! -.-" Nyávogós,nyafogós hangal,aki nem tudja kitörölni a seggét,ha nincs ott a Mami vagy Usher! -.-"

Szánalmas! -.-"

Na ez jól esett! :D SP forever!<333(L) JÁzmin Lúdbőr egy pisis f*sz! :D

2010. aug. 24. 21:11
 77/109 Bella136 válasza:
10%

Amúgy az előbb csak kiadtam a dühöm,amit 1 lve őrzök! :D Ám már annyira nem utálom Justin Biebert,de SP örökre jobb lesz nála! És még mindig nagyon gyerekes,és minden klippjében csak fekete hajú csajok vannak,ami kicsit zavaró.És minden klippbe csak a csajokon jár az esze. De a Jázmin Lúdbőr nevet akkor is viselni fogja élete végéig az én szememben(persze ez nem biztos:)) Ám bocs a JB fanoktól,de a Zsolnay szobornál volt egy Jégkorszak kiállítás,ahova az osztályommal bementünk,és személyesen írtuk bele a Vendég könyvbe a véleményünk a kiállításról,és aztán hatalmas beűkkel beírta az osztálytársam hogy: Justin Bieber egyenlő? :D CIGÁNY! xD

Ezt írta bele.Szerintem egy kicsit sértő,de ez van,ő Utálja JB-t,és egyenlőre én is! ;) Amúgy a Jázmin Lúdbőrt is beírtuk! :D Na PUX! ^^

2010. aug. 24. 21:15
 78/109 Bella136 válasza:
10%
Ám az osztálytársam amint meglátta és meglátta a hangját,Szó szerint hányott! xD Rá a Padra! Pfúj! De teljesen megértem őt! ;)
2010. aug. 24. 21:17
 79/109 anonim ***** válasza:
85%
Fúj én Sp-t is utálom,marha gizda és elég lányos,nem sértésből Bella,de ez van,nem épp egy férfias jelenség.Meg elég piperkőcnek tartom.Meg néha elég nőies mozdulatokat találnak ki a klippjeibe,de erről a koreografus tehet.De J.B az egy undi,szánalmas,kis füt.ike,lassan a 12 évesek leelőzik.
2010. aug. 26. 11:30
 80/109 anonim ***** válasza:
71%
nekem van, h találgatnom kell, h ez most justin, vagy egy lány? bocsi, és kicsi is, meg irja h magányos, és sokan átverik, 16 éves könyörgöm, minek neki csaj? ő magis az, már bocsi, nem sértés, csak az én véleményem, lány vagyok.
2010. aug. 26. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!