Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szereted Justin Bieber-t?

Szereted Justin Bieber-t?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 18:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/109 anonim ***** válasza:
9%

Én szeretem Justint. Lehet hogy még kisfiúsan néz ki de épp ettől cuki. Később ha nagy lesz akkor "igazi,, pasi lesz és akkor végre abbahagyjátok a szidását hogy milyen visszamaradott a fejlődésben meg hasonlók. Nem haragszom senkire aki nem szereti, nem azért jöttem ide hogy most kiosszak mindenkit mert nem szeretik. Én szeretem meg még néhányan innen a többiek nem. És akkor mi van? Nem vagyunk egyformák, a véleményünk se egyezik. Attól még nem vagyok kis "p*csa,, ahogy itt néhányan fogalmaznak azokról akik szeretik őt. Ennyi erővel én is mondhatnám neketek hogy de lúzerek vagytok mert nem szeretitek. DE nem mondom, mert semmi közöm hozzá hogy szeretitek-e vagy nem. Aki szereti az szeresse aki nem az meg ne nézzen rá! Ennyi.

L/14

2010. júl. 23. 20:27
 42/109 anonim ***** válasza:
86%

Utolsónak én nem szólak le,ez az izlésed,de itt véleményeket lehet le írni,és hát nem hiszen hű de nagy pasi lenne belőle,elég világos törpike marad.És igen kisfiús,de normális esetben már nem szabadna ennyire fejlettlenek lennie,nem hiszen hogy ő nagyon fejlődne még,a kisnövésség egy dolog,sok alacsony szinész is van,de azért látszott rajtuk bőven a koruk,a hangjuk,a fejlettségük nem volt lemardva,de neki meg igen.

Engem az akaszt ki amikor pasiként,v. adonszként akarnak róla beszélni v. őstehetésként,itt a rajongokra gondolok,mert nem az,pasinak sem az csak egy kisgyerek

2010. júl. 24. 18:51
 43/109 anonim ***** válasza:
100%
Igen még kisfiú!! Lehet hogy nem nő nagyobbra de meg fog változni. Vagy szerintetek 30 évesen ugyanígy fog kinézni?? O_o XD
2010. júl. 25. 18:08
 44/109 anonim ***** válasza:
28%

Nem egy tök alsó,fúj.Ja nem olvastam végig ki mit írt,mindenki megváltozik,de kit fog érdekelni már 30 évesen,hát elég gáz lenne,ha akkor tartana 18 éves fejlettségi szintjén.Hát azért kíváncsi leszek 1 év múlva fog e fejlődni,a látványos változásban nem nagyon hiszek.

De a kisgyerekes hangját sem bírom,meg hogy olyan arcokat is vág,meg néha úgy is viselkedik mint egy 11 éves.Nekem ez a lányos filing nem jön be,a beállított vasalt haj,csőgatya stb.

2010. júl. 27. 18:37
 45/109 szusand ***** válasza:
23%
Tényleg Bieber élete" A Tök Alsó ". Kis dili gyerek felőlem ugrálhat a színpadon nekem akkor se jön jön be ! Pfúúúúúújjj mér nem húzták le a WC -én ?
2010. júl. 28. 11:19
 46/109 anonim ***** válasza:
67%

Nem,nyálas.Olyan irraciónálisnak tűnik,hogy ott áll egy ilyen óvis gyerek,aki a szerelemről akar énekelni,pedig azt sem tudja mi is az.Sokan nem tudjuk,de nem is akarjuk eljátszani.Szóval vicc az egész!Egy csinált sztárocska,akinek a dedós külsejével fogják meg a kislányokat.Inkább maradok az igazi,kézzel fogható embereknél,és nem álmodozom ilyen csinált emberkékről.

18/L

2010. aug. 1. 15:04
 47/109 szusand ***** válasza:
80%
Így van ez a teljes igazság ! Már mint az előző válaszoló válasza !
2010. aug. 2. 13:11
 48/109 anonim válasza:
14%
♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥♥Justin Bieber♥
2010. aug. 5. 22:10
 49/109 szusand ***** válasza:
88%
Fújjjj itt van az imádója !!!!! Nem szeretem ezt a m**mot. ( mármint a fenn említettet . )
2010. aug. 6. 14:14
 50/109 anonim ***** válasza:
71%
Hát ez a szívecskés imádó is átlépte már rég a normális ranjongás köüszöbét,menj dokihoz.Utálom,mit akar már a szerelemről,meg az érzelmekről nyiválkolni,előbb talán át kellene élnie többször,az meg jó pár év.De nem stimmel sem a látvány,amit nyújt,sem a téma/témák amikről énekel,sem a hang.
2010. aug. 6. 16:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!