Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szereted Justin Bieber-t?

Szereted Justin Bieber-t?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 18:12
 61/109 anonim ***** válasza:
85%
Nem.
2010. aug. 11. 11:56
 62/109 szusand ***** válasza:
88%
Nézzetek rá , kiráz a hideg ha meglátom annyira utálom !!!
2010. aug. 11. 12:49
 63/109 anonim ***** válasza:
67%

Hát megnéztem a S.kingstonnal készült számát,röhejes maga a klipp.

Egy csomó korának megfelelő gyerek,akik táncikálnak,na már az elején egy szem kisgyereket be kellett tenniük(kék polós)akihez képest még J.B is nagyfiúnak néz ki,hogy ezzel kompenzáljanak,szóval egy csomó partizó srác,és akkor megjelenik ott J.B.,ami olyan mintha egy egyetemi bulin hirtelen valaki kisöccse ott teremne.

Na Kingston sem a kedvencem,de végig ülve kell maradnia és még így is óriás Justinkához képest,és nem a kövérségére gondolok,ha értitek.Mindenkihez képest olyan mint egy kisiskolás,szóval egyáltalán nem illik bele ebbe a klippbe,abba a környezetbe amit ott látunk.

Iszonyatosan röhejes a szitú.Ja magával a számmal nincs bajom.

Hát katasztrófális szinten van ez a gyerek,az ő klippjeihez egy csomó kisiskolást kellene összeszedni,hogy ne lógjon ki a sorból.Se a hangja,se a külseje nem illik a klipp környezetéhez.

2010. aug. 13. 17:05
 64/109 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó igazad van,hát elég hülyén néz ki a többiek között.
2010. aug. 14. 17:06
 65/109 anonim ***** válasza:
71%
Nem szeretem,de megnéztem kíváncsiságból Jaden Smitshes számát és hát ahhoz képeset hogy a kiscsávó 12 éves és fejlettlen,hát nem túl sok a különbésg közte és Justin között.Szóval ahhoz képeset hogy 4 év van J. javára alíg egy fej a különbség,elég gáz.
2010. aug. 14. 17:46
 66/109 anonim ***** válasza:
80%
Nem szeretem,olyan művi az egész amit csinál,amit képvisel.
2010. aug. 15. 16:31
 67/109 anonim ***** válasza:
88%
Azt a kis g e c i ládát hogy a f a s z b a lehet szeretni?!Ütném le a kis b u z i t amikor először hallottam azt hittem,hogy csaj!R a t y i f o s g o m b ó c,megérdemli hogy fejbe k ú r t á k flakonnal!Kár,hogy nem tégla volt! :'(
2010. aug. 16. 13:11
 68/109 szusand ***** válasza:
28%
Én nem szeretem , és valamikor én is valamely trágár formában szerettem volna besározni . De nem ment ! És tudjátok miért ? Mert nem tiszteltem a vitapartnerjeimet és ha a ez bekövetkezik a disputa átvált vad szódobálásba !!!! Szerintem mert mindenkinek civilizáltabban kellene viselkednie nem mint 1 bőszült bika .Én is megváltoztam .
2010. aug. 16. 14:47
 69/109 anonim ***** válasza:
0%
Naná ki ne szeretné.Nagyon aranyos és helyes.
2010. aug. 17. 12:42
 70/109 szusand ***** válasza:
80%
3. válaszoló a lapon teljesen egyetértek veled . Nem is engedném hogy ilyen videó klipeket csináljanak ez az erkölcstelenségek ne továbbja !!!! De hát szeretik így pedig meg van kötve az ember keze hogy bármit is tegyen ellene . Én nem szeretem , de azért elvárnám 1 ilyen korú fiútól hogy " esze " .
2010. aug. 17. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!