Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért nem szereted Justin...

Miért nem szereted Justin Biebert?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 22:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%
mert egy nyálas homár
2010. nov. 27. 22:05
 2/22 anonim válasza:
65%
mert meleg, mert csak 16 és sztárolja minden segg, és mert a hülye tinilányok szeretik. és mert egy B_U_Z_I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44négy
2010. nov. 27. 22:24
 3/22 anonim ***** válasza:
Mert ránézek, és elkap a melyről jövő hányinger.
2010. nov. 28. 08:35
 4/22 anonim ***** válasza:

Jaj istenem ,te második,melyik bolygóról jöttél szívem? Őszintén sajnállak,mert igen sz*r gyerekkorod lehetett...

Amúgy én azért nem szeretem ,mert nem tartom tehetségesnek. Amikor először megláttam ,azt gondoltam egy aranyos kisgyerek. Nem gondoltam volna hogy tinibálvány lesz belőle. Szerintem csak a szerencséjének és Ushernek köszönheti hogy ott tart ,ahol tart. Egyenesen felháborítónak tartom ,hogy ő kap díjakat ,az igazi művészeket pedig nem ismerik el. Egyáltalán nem tudom megérteni ,mi ez a Bieber-Fever,de úgyis hamar kinőnek belőle a rajongói,és egy év múlva már nem lesz sehol.

2010. nov. 28. 09:00
 5/22 anonim ***** válasza:
61%

Néhány válaszadó annyira szánalmas! Nem hiszem el hogy csak ezt tudjátok írni : mert meleg.... ha az is lenne nem azért kell utálni-.- De azt sem igazán értem hogy mi ez a mindenki akit utálunk az homoszexuális... Ugye fogalmatok sincs mi az a szexualitás...

Amúgy én sem tartom túl tehetségesnek Justin Biebert! Úgy gondolom nem rendelkezik különleges hanggal, ilyen akármelyik kisgyereknek van. Nem értem mért kell érte megveszni! És igen csak bosszantó hogy tényleg tehetséges előadók helyett ő nyer olyan díjakat mint : Legjobb férfielőadó és még sorolhatnám!

2010. nov. 28. 11:19
 6/22 anonim ***** válasza:

mert tiszta gyerekes a hangja és idegesítő a zenéje!nyávogásból áll az egész éneke és bilifeje van! idegesítő az egész kisgyerek!!!

ezis olyan mint a többi..1-2 év és eltűűnikk!! alig várom!

2010. nov. 28. 11:38
 7/22 anonim ***** válasza:

Az egyik, mert marhára nem szimpatikus az, ahogyan szerepel. Számomra nagyon erőltetettnek tűnik, mintha megjátszaná magát...

Vagyis: ami lejön nekem az, hogy egy beképzelt gyerek!

A másik ok, alapjában véve nem volt szimpatikus, mindig szerelmes számokat énekel, ebben a "tuc-tuc" stílusban vagy nem is tudom miben, a lényeg, hogy nem egy nagy szám a zenéje!

(Ezzel nem fikázni akartam, sem a rajongók ellen tenni, ez egy egyéni vélemény!)

2010. nov. 28. 15:58
 8/22 anonim ***** válasza:

"Néhány válaszadó annyira szánalmas!"

Miért szánalmasak?Mert leírják hogy mit gondolnak???

Egyeseknek igazuk van,mert engem is bosszant,hogy mindenhol ő szerepel,mindenki odáig van érte meg vissza,túl van sztárolva...Az hogy meleg-e az magánügy,de nem tartom kizártnak.Mondjuk lényegtelen...

Annyira gizda ez a gyerek,hogy szúrja szemem amit művel,kicsit sok...Az mtv-n őt választották a legjobb férfi előadónak!Ő hol férfi még?

2010. nov. 28. 18:28
 9/22 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszadó nagyon szépen megkérlek hogy olvasd már el a válaszomat és próbáld meg értelmezni mert ez elsőre nem igazán sikerült-.-

De ne is inkább leírom: Válaszom lényege az volt hogy nem gondolom túl értelmesnek azt aki annyit bír írni hogy azért mert meleg... Ez vélemény?

2010. nov. 28. 18:42
 10/22 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónak: Nem kellett volna leírni még egyszer,megértettem elsőre is:)de azért köszi:)

Igen!Vélemény...Aki utálja,az utálja!Ha azért mert meleg,akkor azért.Hol a probléma???

2010. nov. 28. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!