Miért nem szereted Justin Biebert?
ma 09:00-es vagyok és az utolsóhoz szólnék.
Nem édes szívem ,ez nem vélemény. Ez ostobaság. Számomra pl az nem vélemény hogy valaki b*zizza a másikat. ÉS ott a probléma,hogy szomorúnak tartom hogy a 21.században utálni kell valakit a szexualitása miatt. Ez a társadalmunk legnagyobb problémája.
És mivel pl én az igényes,intelligens vitákat pártolom,ahol érvelnek az emberek.
A b*zizás nem érv. A szememben az ilyen nem is ember.
Nekem semmi bajom nincs vele, de nem is szeretem.
Csak azt várom, hogy elkezdjen mutálni... XD
Igen drága, ahogy mondod ez egy szabad ország tehát minden jogom meg van hozzá hogy okoskodjak és hogy leírjam miben nem értek veled egyet! Más kérdés hogy te ezt nem tudod kulturáltan megoldani! És igen én legalább le tudok írni 3 mondatot értelmesen!
Csak nem értem ha annyira nem érdekel ez a kérdés akkor mi a francnak válaszolsz rá? És igazad van nem érdekel engem hogy utálod a melegeket... csak minősít téged! Tudod mit veszítesz vele ha például azért nem barátkozol egy emberrel mert meleg? De nem is mondom neked úgysem változtatom meg egy szánalmas homofób gondolkodását sem...viszont ezzel a gondolkodásmóddal nem fogod sokra vinni majd ha felnősz...
És tudod nem kell ám minden kérdésre válaszolni...
Kedves utolsó válaszoló:(11-28 18:58 vagyok)
Először is:NEM VAGYOK az édes szíved(bocsi nem szeretem ha becézgetnek,de most elnézem:P)
Másodszor:Te valamit félre értettél,mert én egy szóval sem írtam,hogy elítélek bárkit is a szexualitása miatt!Mert nekem volt már meleg barátom és jófej volt...
Én csak megvédtem az előttem válaszolókat,hogy ha írják le a véleményüket ha azért utálják mert meleg az az ő dolguk!!!Az,hogy számodra az ilyen nem ember,az magánügy...Úgyhogy itt szeretném lezárni a vitát!!!
Utolsó: Nem tudom kinek szántad ezt mert tudtommal az akkori utolsó válaszadó én voltam és én nem írtam hogy édes szívem na mindegy:D Mindenesetre ÉDES SZÍVEM én most a 17:20-as vagyok!
Én senkivel sem akartam vitázni csak megmondtam a véleményem! És úgy gondolom mért ne mondhatnánk meg a másiknak ha nem értünk valamiben egyet? Nem kértük hogy változtassa meg csak leírtuk hogy mi mit gondolunk erről!
És igen nekem aztán olyan mindegy hogy ki mit gondol! Viszont ezért tartunk most ott ahol tartunk! Hogy sokan azért utálnak valakit, azért kívánják a halálát a másik embernek mert az éppenséggel a saját neméhez vonzódik! És igen ezért lesz öngyilkos annyi tinédzser akik felfedezik hogy ők mások, mert egy két homofób egyén a halálba kergeti őket! És ez számomra nagyon szomorú! Ezért tartom kötelességemnek hogy hetero létemre kiálljak a melegekért!
Ja,bocsi akkor én összekevertelek a 11-28 19:43-as válaszolóval:S
Annyira zavaros már ez az egész...Bocsi,akkor tényleg,nem neked szántam...De tényleg nem akarok vitázni egy ilyen hülyeségen:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!