Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szereted Justin Bieber-t?

Szereted Justin Bieber-t?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 18:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/109 anonim ***** válasza:
77%

Nem, nem szeretem. Sőt!!

Szerintem gusztustalan. Nem értem, mit lehet rajta szeretni...

2010. jún. 14. 11:05
 22/109 anonim ***** válasza:
73%
Fúj,fejlettlen,kisfiús hangon nyivákoló,kis lányos bu.i.Törpicsek,ideje lenne ha téglát kötne a lábára hogy megnőjőn,meg csináljon valamit a handjával is hogy 16 évesre hasonlítson.
2010. jún. 14. 19:07
 23/109 anonim ***** válasza:
73%

Csaj vagyok én is és mégis mit szeretnék egy ilyen kislányra hajazó dedos gyereken és mégis mit irigyelnének,nem hiszem hogy a legtöbb kamasz fiú,tökmag,meg csupasz tö.ű,lábú akarna lenni.Semmi mutálást nem fedeztem fel nála én se,pedig a vivát szeretem nézni,így láttam a klippjeit,mint egy kisgyerek olyan.

Egy csomó jó hangú fital van,van egy kis hangja,de nem nagy szám,lehet ha nem csináltak volna belőle tiniénekest az utcán észre sem vennéd,a legtöbb csajnak sem jönnek be a nagyon alacsony kamaszfiúk,szóval ha ismert embert csinálnak belőle kevésbbé veszik észre a hibáikat,pedig mint írtam már egy csomóra rá se nézne az ember,ha civilek lennének.

Lehet hogy sok pénze van,de én akkor se szeretnék fejlettlen törpe lenni,max. annyiban cserélnék hogy jenki lehessek,milyen lehet ott az élet azt megtapasztalni.

2010. jún. 14. 19:14
 24/109 anonim ***** válasza:
23%
ÉN ÉN ÉN ŐT SZERETEM ALEGJOBBAN IMÁDOOOOOOM! A LEGJOBB PASI A VILÁGONNNNN!!!!(LLLLL) A legnagyobb álmom hogy találkozzak vle:(:D még jó hogy imdádom hiszen imádni való pasi:D(LL)
2010. jún. 15. 16:27
 25/109 anonim ***** válasza:
81%
LLL,hol pasi ez már?Ez csak egy kisfiú,nőzhet,csinálhat bármit de nagyon úgy néz ki,hogy még 18 évesen is csak egy kisgyerek lesz,talán majd addigra kinéz 14,5 évesnek,ha így fejlődik tovább,addig is boldogok lehetnek a pedofilok,nekik bejönnek a kisgyerkek.Bocs ha megsértettelek,de pasit én nem látok benne,a kis 12,5 éves unokaöcsém már férfiasabb nála.
2010. jún. 15. 19:06
 26/109 anonim ***** válasza:
12%
hát szerintem nagyon helyes =DDDDD
2010. jún. 21. 10:19
 27/109 anonim ***** válasza:
77%
ovodás kisgyerek ez,nem pasi,és nem a válaszom.Nem jönnek be a lányos törpék.
2010. jún. 21. 18:54
 28/109 anonim ***** válasza:
89%
Fujj dehogyis... 16 éves aha inkább 12 max 13 xD a hangja is mint egy ötödikesnek vagy negyedikesnek meg ,hogy nézz már atya úr isten xDDDD és én is lány vagyok...
2010. jún. 24. 22:13
 29/109 anonim ***** válasza:
91%
Nem,de jé,most már egy fejlettlenebb 13 évesnek néz ki,de a handja még mindig picsogos,szintén csaj.
2010. jún. 25. 18:54
 30/109 anonim ***** válasza:
0%

Remélem többen vannak azok akik szeretik.

én 15 leszek nemsokára és nem csak azért szeretem,mert helyes,aranyos,és mert jó a hangja,hanem mert miután felkapták nem lett egoista majom,maradt ugyanaz a kis Justin Bieber.

Szerintem nagyon szép magas hangja van,és próbáljátok meg ti kiénekelni azokat a részeket amiket ő ki tud énekelni.

Nem tudom miért fikázzátok Biebs-et.

Ha SP-t fikázzátok azt megértem,mert nem tud énekelni igazán,ilyen módon ahogy ő,bármelyik jó hallású gyerek énekelget.

Nekem ez a véleményem,nem kell lepontozni csak a véleményemet írom :)

I love you Justin Bieber (LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL)

2010. jún. 28. 21:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!