Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szereted Justin Bieber-t?

Szereted Justin Bieber-t?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 18:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/109 anonim ***** válasza:
16%

Utálom.

De a Baby meg az I never let U go azok jook.

2010. jún. 29. 20:42
 32/109 anonim ***** válasza:
91%

L

Nem pontozzunk le,de te bele vagy zúgva vagy mi van,mert annyira felháborodtál azon hogy másoknak nem jön be a kisfiús hang,fejlettség,kinézet.Ez is csak egy vélemény,egyébként Sp től is kiráz a hideg,nem bírom a lányos fiúkat.A J.B. hangjáról figyel vannak nála nagyobb tehetségek,van hangja de szerintem egy független szakember se tartaná fenomenálisnak,és ennyi idősen már nem általános iskolás hangjának kellene lennie.Ez is vélemény.Nekem sose jöttek be azok a srácok akiket a hónam alá tudnék csapni ha véletlenül felveszek egy magas sarkút,v. nem tudom eldönteni hogy kor alapján hova tegyem.Senki nem azt mondja,hogy csúnya lenne,mert tény helyes pofija van,de nem 16 éves szintjén áll,és az arc egy dolog,ahhoz egy egész test,megjelenés,viselkedés tartozik.Nekem nem jön be,ez is csak vélemény.

19/L

2010. jún. 30. 19:01
 33/109 anonim válasza:
0%
én szeretem de nem mindegyik számát...am sztem nagyon helyes a kisfiús kinézetével (L) ♥♥♥♥
2010. júl. 20. 13:36
 34/109 szusand ***** válasza:
88%
Nem szeretem mert folyton a szerelemről énekel más egyebet az élet hosszú megpróbáltatásiról SEMMIT ! Alapból nem szeretem mert mert olyan hajat csak nagy emberek hordhatnak.( Egyébként megjegyzem úgy néz ki mint mint egy világháborús német tank parancsnok . Ezzel nem akartam rasszista vagy cionista lenni úgy hasít hozzájuk hogy a A Halál 50 órájában szerepet kaphatot volna . )Az ilyen " selyem fiúk mint a selejt gyorsan elhullanának az élet szinteréről ÖRÖKRE. De sajnos olyanok is vannak akik nagyon szeretik őt pedig másnak nagyobb tehetsége van .
2010. júl. 21. 12:43
 35/109 anonim ***** válasza:
71%
Nem,a koránál fejlettlenebb emberek nem jönnek be,a magasságát nem firtatnám,mert sok ember nem nő nagyra,bár nekem is a magas fickók jönnek be,de megjegyezném,hogy ő nem simán alacsony,hanem tényleg olyan mint egy 7,-es gyerek.ÉS az utolsóval egyetértek vannak nagy tehetségek,de ő nem az,jobb a hangja az átlagnál,de azért az hogy hű de tehetséges lenne túlzás.És hát emberek százai szoktak egy produkció részvételében közreműködni.
2010. júl. 21. 19:37
 36/109 anonim ***** válasza:
85%

21:36!!

Nem szerintem többen vannak azok akik NEM szeretik!(közöttük vagyok én is)

méghogy helyes,aranyos,és jó hangú!!! pfff....ez azért erős túlzás a részedről...

És honnan tudod, hogy nem egy egoista majom??

Valamelyik popcornba épp az volt, hogy hogy elszállt magától és hogy folyton lóg a nagy sztárokon és, hogy csomó embernek elege van belőle...

És, hogy sok nagy sztárt lecikiz...

Huhh ez aztán az "álompasi"...

Nem is magas a hangja hanem inkább nyávogós...

Vásáry-é az magas de justiné NEM!!

És én simán leénekelném és szerintem sokan mások is!!

2010. júl. 22. 10:06
 37/109 anonim ***** válasza:
85%

[link]

[link]

Milyen már a feje....

[link]

Itt olyan a feje mint 1 kutyának...

Jajj nem is ez sértő a kutyákra nézve..

14/L

2010. júl. 22. 10:12
 38/109 anonim válasza:
0%
Imádom*-*
2010. júl. 22. 10:42
 39/109 szusand ***** válasza:
85%
Na tessék itt van az egyik istenítője ! Fúúúúúúúúújjjjj Justin Bieber-re . Nincs 1 komoly produkciója ! Még 1 nagyobb pénz hozamú filmben se szerepelt ! Íme a tökéletes amerikai ember :akkora a haja mint 1 sörény , a semmiből tűnt fel , többet vesz el az asztalról mint amennyit letett , valószínűleg nem okosabb az átlagnál , és felsőbb rendűnek hiszi magát ! Az hangjáról szó se essék ! Lehet hogy mindent tisztán kiénekel meg minden de ha ez 1 16 - éves hangja akkor fejlődésileg nagyon el van maradva ! Úgy hogy nagyon viszontagságos 1 személyiség az 100% ! Nem is tudom hogy lehetett egy ilyen " emberből " "szupersztár " ! pffffff !
2010. júl. 22. 13:28
 40/109 anonim ***** válasza:
86%
Hát nem tudom milyen tehetségről írogat itt egyik másik,és még hogy jó pasi lenne,hol pasi ez,még ovis.Egy csinált sztárocska,aki még a pubertásba sem lépett be.
2010. júl. 23. 17:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!