Áthúzod a Z betűt? Kézírásról van szó. Egyéb dolgok, amiket nem úgy írsz, mint tanították?
hát én egyáltalán nem úgy írok ahogy tanították :)
olyan osztályba jártam ahol minket még dőlten tanítottak írni, szóval alapból kicsit más, de már arra se nagyon hasonlít
megesik hogy esetleg egy szóban ha van is két egyforma betü akkor sem ugyanolyan nálam. pl az s-t kétféleképpen írom akár egy szón belül is, és én sem tudom mikor-hogyan.. csak úgy jön.
de a z-t soha nem huzom át :)
A Z-t mostanában nem húzom át, inkább olyan, mint egy kettes.
Na nézzük a többit [link]
A b inkább nyomtatottra hasonlít, az f-nél nincs fecskefarok, a g-t nem hurkolom, a h nem olyan púpos, hanem hegyes, mint ahogy a k is, meg az m és n is. A p is nyomtatott, az r úgy áll, ahogy a nyomtatott (az írott fordítva van ugye), az s is nyomtatott.
Nagybetűk hasonlóak mint az írott, csak le vannak egyszerűsítve, de a G nyomtatot, nem hurkolom meg alul, és a H-ban sincsenek hurkok, sőt, ahogy nézem, minden nagybetűm nyomtatott, pl. az E-m sem ilyen fordított hármas, hanem szögletes, meg a többi nagy betűm is. A nagy I-t pedig úgy írom, ahogy pl. az amerikai gyerekek tanulják írni, szóval van talpa, kalapja is. Csak ez a hosszú Í-nél hülyén néz ki.
háát..
z betűt nem húzom át :D
s betűt nyomtatottan írom
f betű egy 8asnak néz ki kb xD
k betűt is nyomtatottnak írom
o betű csak egy karika
b betűt is nyomtatottan írom :D
Érdekes, különböző színű tollakkal másképpen írok :)
z-áthúzom
t-ezt elég érdekesen írom, az áthúzást úgy teszem rá, hogy nem emelem fel a tollat, de még megiscsavarom
f-felül karika, alul karika (ezt sokan írják így)
m,n- ahol gömbölyíteni kéne felül, ott hegyes
g,y- nem csinálok hurkot a végére, hanem hagyom úgy
a g betűm lényegében olyan, mint egy kilences
nem húzom át..:D
az a betűt néha o-nak írom..mert nemhúzom végig:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!