Vikam kérdése:
Mi a cime a következő műsornak? Hetek óta keresem. Volt régen egy fejlesztő bábfilm a tvben. Ovisoknak szólt, szines báboknak voltak beöltözve óvópedagógusok és dalokra, játékokra tanitottak kicsiket.
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 09:34
1/3 anonim válasza:
Nekem elsőre ez a dalocska ugrott be, egy tv műsor elején énekelték a gyerekek:
Gyertek, gyertek játsszunk együtt vár a deszka, dobogó,
játszani és együtt lenni majd meglátod, milyen jó.
Száll a mese, száll az ének, add hozzá a szivedet,
együtt sír a fabábúval, és a végén jót nevet.
A címére nem emlékszem, lehet, hogy a Csepü lapu gongyola, de ebben nem vagyok biztos.
Mindennek már 25 éve.
2/3 anonim válasza:
Ezt a műsort én is szerettem, ma is csinálhatnának hasonlókát. Kár hogy vége a gyermek-kultúrának...
3/3 anonim válasza:
Játszunk bábszínházat! 70 (?)-80-as évek. Azt hiszem,Gabnai Katalin volt a műsorvezető. Csakúgy,mint a Csörgősipka című gyerekműsorban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!